4 lucruri pe care barbatii vor sa le auda

4 lucruri pe care barbatii vor sa le auda
  calendar_month        
Daca esti in cautarea de metode noi pentru a-ti face iubitul sa se simta in al noualea cer, nu te chinui prea mult. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa lasi sa-ti scape una din frazele urmatoare si vei vedea cum fata i se va lumina intr-un zambet de satisfactie.

Incerc orice, macar o data.

Fie ca e vorba de un cocktail bomba facut de el, de a sari pe o placa de snowboard in vacanta sau a condimenta putin lucrurile intre asternuturi, barbatii iubesc o femeie care e gata oricand sa incerce lucruri noi. Dovedeste ca ai suficient de multa incredere in tine pentru a-ti lasa iubitul sa te vada si in ipostaze mai putin "studiate" si ca esti genul de femeie care nu va lasa rutina sa puna stapanire pe relatia voastra.

E ok, nu trebuie sa-mi explici.

Fireste, nu se asteapta sa auda asta daca ajunge acasa la 3 dimineata cu camasa patata de ruj care nu este al tau. Dar sunt momente in care este ok sa-l mai lasi sa scape fara explicatii, cum ar fi atunci cand intarzie 10 minute la o cina cu prietenii. Sau atunci cand are o zi proasta si nu are chef de vorba. Iti va spune ceea ce e de spus atunci cand se va simti mai bine. Deocamdata ai mai mult de castigat daca-l lasi in pace.Wow, unde ai invatat asta?

Incearca asta in dormitor si il vei trimite direct in al noualea cer. Increderea in sine va creste semnificativ. Orice barbat vrea sa fie primul care cucereste noi teritorii… si cand e vorba de teritoriul sexual, cu atat mai bine. In plus, o data ce afla ca ceva functioneaza, e foarte probabil ca o va face din nou. Deci nu lasa sa treaca neobservat atunci cand face ceva ce iti place.

Am nevoie de parerea ta.

Cred ca asta e destul de simpla, nu? Daca ii ceri si lui parerea il lasi sa stie ca te intereseaza si ceea ce are el de spus. In plus, multi barbati se considera experti in o gramada de lucruri… ca doar d-aia sunt barbati, nu? De al gadget shopping, la sfaturi financiare si la reparatii prin casa, ei "le stiu pe toate". Si concecptia asta le este validata atunci cand chiar crezi ca este in masura sa te ajute intr-o anumita problema. Dar incearca cu altceva decat "Care rochie ma face sa arat mai putin grasa?" O astfel de intrebare chiar nu e fairplay.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Astazi incepem Interferonul
  • person

    "" pa￯a￯ea￯te drept a￯nainte.....""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right