4 momente din timpul sexului pe care sa le intensifici prin sarut

4 momente din timpul sexului pe care sa le intensifici prin sarut
  calendar_month        
Orice poveste de dragoste incepe cu un sarut, la fel si toate partidele de dragoste intre doi indragostiti.

Acest act natural erotic are o influenta mult mai mare asupra satisfactiei tale sexuale decat crezi.

Iata cum sa introduci sarutul in cele 4 momente importante ale sexului, pentru obtinerea unei placeri infinit mai mari in intimitate!


Multe cupluri ajung "captive" in anumite ritualuri de sarut, facand-o in acelasi mod si in aceleasi locuri, dintr-un anumit al relatiei de cursa lunga.

Daca ai introduce mai mult sarutul in experientele tale erotice, ai vedea cum numeroasele terminatii nervoase de la nivelul buzelor pot stimula dorinta intr-un mod excitant la superlativ.

Iata cum poti sa intensifici prin sarut cele 4 momente importante din timpul sexului!

1. Preludiul: saruturi superficiale

Preludiul este o perioada de tachinare, in care tensiunea tensiunea sexuala se acumuleaza treptat. Concentreaza-te pe saruturi superficiale, care sa il incite gradual, fara sa ii produca un grad de excitatie foarte mare atat de devreme.

Cum il saruti: cu buzele impreunate, prin atingeri fine, pe pleoape, tample, obraji, de-a lungul nasului si pe marginile lui, evitand buzele. Pe masura ce il vezi cuprins de moment, traseaza cu varful limbii conturul buzelor sale.

Continua sa il saruti pe gura, cu buzele intredeschise, fara sa folosesti limba insa! Daca incearca un sarut frantuzesc, indeparteaza-te cateva secunde, astfel incat sa inteleaga ca mai are de asteptat.

Continua sa il alinti cu buzele pe piept, pe abdomen si alte parti corporale, adaugand si cateva miscari "jucause": muscaturi, suctiuni etc.

2. In timpul actului: sarutul infierbantat

Acum este momentul sa te dezlantui cu adevarat, cu saruturi pasionale, care sa iti ridice tensiunea arteriala si sa iti faca inima sa bata mai tare, sa te excite si sa te ajute sa ajungi mai repede la orgasm.

Ce sa faci: Dezbraca-te si spune-i sa se aseze pe un scaun. Apoi, asaza-te in poala lui, cu fata spre el. Pe masura ce se concentreaza sa te penetreze, suge-i limba in ritmul in care se misca soldurile lui. Misca-ti apoi limba in sens circular, in interiorul gurii lui, de parca i-ai poseda intreaga cavitate bucala.

3. In timpul orgasmului: sarutul animalic

Cand te afli pe cale sa atingi punctul culminant, este momentul perfect pentru a-ti dezlantui instinctul animalic. Orgasmul va fi mult mai intens si mai puternic, provenind dintr-un contact carnal complet, cu toate simturile angrenate (gust, miros, simt tactil).

Cum sa il saruti: suge o portiune de piele de pe gatul lui cand il vezi pe culmile orgasmului si incurajeaza-l sa faca la fel. Plimba-ti limba inainte si inapoi pe cerul gurii partenerului (ii vei oferi senzatii unice). Musca-l de umeri, de spate si de alte portiuni ale corpului care pot "suporta" usor o stimulare mai intensa.

4. In timpul postludiului: sarutul tandru

Postludiul este o perioada in care hormonii relaxarii va cuprinde pe amandoi si intrati intr-o stare de reverie. Receptorii nervosi devin foarte sensibili la atingere, de aceea sarutul tandru este ideal pentru un rasfat ca la carte, dupa sex.

Ce sa ii faci: Poti sa il saruti usor pe chip, pe umeri, pe spate, intr-o maniera calda, afectuoasa. Ia-l in brate din spate si saruta-l pe gat, imediat sub ureche. La final, saruta-i buzele tandru, in semn de multumire pentru extazul pe care ti l-a daruit.Recomandari

Newsletter Ele.ro

motto
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right