4 secrete ale cuplurilor cu o viata sexuala perfecta

4 secrete ale cuplurilor cu o viata sexuala perfecta
  calendar_month        
O viata sexuala implinita este un ideal pentru multi si o realitate pentru cei mai norocosi.

Multe cupluri se plang de rutina, oboseala, griji, copii si alti factori care reusesc putin cate putin sa afecteze viata sexuala a cuplului.

Exista insa si perechi implinite in acest plan, care au impartasit si celorlalti secretele lor.


1. Cuplurile isi planifica partidele de sex

Planificarea partidelor de sex este una dintre cele mai controversate metode de a-ti tine viata sexuala in prim-plan. Pentru multi, o astfel de solutie reprezinta cea mai sigura metoda de a omori orice forma de romantism.

Pe de alta parte, insa, cuplurile care se declara satisfacute in plan sexual spun ca nu se pot baza pe spontaneitate, deoarece, dupa multi ani de relatie si inconjurati fiind de copii, este aproape imposibil sa mai fii vreodata spontan. Planificarea sexului nu este vazuta ca ceva rau, si ca un fel de preludiu, care implica pregatirea partenerilor.

2. Cuplurile isi incuie usa la dormitor

Cuplurile casatorite de mult timp si cu multi copii spun ca o incuietoare la dormitor este absolut necesara pentru asigurarea intimitatii totale.

Parintii au grija ca cei mici sa fi mers la culcare, iar usa de la dormitorul matrimonial sa fie incuiata, pentru ca partidele de sex sa se poata desfasura netulburate. De asemenea, sunt de ajutor reguli precum cea prin care copiii bat la usa inainte sa intre.

3. Cuplurile s-ar perfectionat in partidele rapide

Partidele de sex scurte nu sunt neaparat foarte atractive pentru majoritatea, deoarece multi au nevoie de timp pentru a intra in starea necesara. Cuplurile care se declara implinite in plan sexual spun insa ca uneori aceste experiente pot fi foarte intense si deosebit de placute.

Specialistii sexologi indeamna cuplurile sa se gandeasca la un moment in care au avut parte de o experienta deosebit de placuta si sa incerce sa se intoarca la acel moment, fara teama de a avea fantezii.

4. Cuplurile experimenteaza

Cuplurile care se declara implinite in plan sexual afirma ca sunt deschise spre noi experiente. Nu este vorba despre a face lucruri care i-ar pune pe parteneri intr-o pozitie absurda sau despre activitati care i-ar face sa se simta inconfortabili. Dimpotriva.

Cuplurile chestionate afirma ca noul trebuie adus in viata sexuala atata timp cat este acceptabil si placut pentru ambii parteneri si ca nu trebuie exagerat cu nimic.

Multe cupluri, de exemplu, au afirmat ca cele mai bune partide de sex de care au avut parte s-au intamplat in alte locuri decat acasa. Sa faci sex cu persoana iubita departe de casa poate fi incitant si antrenant.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

nu stiu, despre viata
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right