4 semne ca nu este pregatit pentru casatorie

4 semne ca nu este pregatit pentru casatorie
  calendar_month        
Daca te afli intr-o relatie de ceva timp, probabil te gandesti deja ca el este tipul cu care, in cele din urma te vei castori. Dar ce inseamna 'in cele din urma'? Este el oare pregatit sa-ti ofere inelul de logodna? Cat va trebui sa mai astepti?

Fetele din 'Sex and the City' au comparat, la un moment dat, un barbat pregatit pentru casatorie cu un taxi: la un anumit moment in viata, devine gata sa-si asume un angajament. Atunci, lumina lui de "disponibil" se va aprinde iar urmatoarea femeie din viata lui va primi inelul. Norocul nostru, este usor sa facem diferenta intre un barbat care are lumina aprinsa si unul care conduce la intamplare pe intuneric.

Daca nu esti sigura in legatura cu intentiile iubitului tau, incearca sa observi felul in care se comporta si, mai important, felul in care vorbeste despre viitorul vostru. Daca face promisiuni dar nu este in stare sa le indeplineasca, sau daca obiecteaza la purtarea oricarei discutii in legatura cu viitorul vostru, sansele lui de a deveni mire sunt destul de slabe.

Dar nu asuma pur si simplu ca nu este pregatit. Fii directa cu el si spune-i ce simti. Atunci vei stii exact unde stai. Daca nu este gata, nu este gata. In cazul asta, mai bine treci mai departe la un barbat care este. Poate nu iti va da flash-uri, dar cu siguranta lumina lui va straluci.

Iata cateva semne ca iubitul tau inca nu este gata pentru pasul cel mare:

Spune ca nu este interesat sa se lege la cap.

In loc sa incerci sa-i schimbi parerea mai bine crede-l pe cuvant si treci mai departe.

Isi cumpara un Porsche.

Sau alte obiecte de lux pe care nici un barbat care strange bani pentru un inel, sau pentru un viitor cu tine, nu s-ar gandi sa le cumpere. Daca se comporta imatur si iresponsabil din punct de vedere financiar atunci in mintea lui se afla 'eu', nu 'noi'.

Ii numeste 'loseri' pe prietenii lui casatoriti.

Daca vrea sa faca un cuplu cu tine, atunci se gandeste ca un barbat si o femeie care construiesc un viitor impreuna este un lucru frumos, nu patetic.

Te face sa plangi constant.

Si nu sunt lacrimi de fericire. Daca nu este demn de incredere, este abuziv, mincinos, infidel sau ii place foarte mult sa flirteze, iesi cat mai repede din relatia asta, inainte de a fi nevoie de un drum pana la tribunal pentru a o face.

Crezi ca inca mai are sanse? Citeste si 4 semne ca e pregatit de casatorie .

Recomandari