4 semne ca te va parasi

4 semne ca te va parasi
  calendar_month        
Cu siguranta sa fii parasita nu este cel mai placut sentiment, pana la urma nu e nimic mai sfasietor decat sa afli ca persoanei pe care o iubesti i-ar fi mai bine fara tine...

Daca ti s-a mai intamplat in trecut, nu e nevoie sa-ti amintesc cat de mult doare... dar sunt metode prin care poti sa te asiguri ca nu se va intampla din nou.

Sunt cateva semne care iti vor da de stire ca despartirea e aproape, daca stii unde sa te uiti. Odata ce observi aceste semne, poti lua decizia sa schimbi ceva in relatia ta pentru ca inevitabilul sa nu aiba loc, sau poti schimba rolurile si sa termini relatia in termenii tai.

1. Partenerul tau incepe sa se distanteze fizic sau emotional

Distantarea fizica apare atunci cand partenerul tau incepe sa isi petreaca tot mai putin timp cu tine. Dintr-o data, s-ar putea sa observi ca evita activitatile tipice in cuplu la care obisnuiati sa participati impreuna, cum ar fi mersul la teatru impreuna, plimbarea cainelui in parc etc.

Distantarea emotionala e un indicator mai subtil dar si mai puternic al unei relatii aflate in impas. Ai observat schimbari in modul in care comunica cu tine, cum er fi evitarea contactului vizual sau un ton diferit? Ai observat ca majoritatea conversatiilor voastre sunt acum plictisitoare sau triviale? Evita discutiile referitoare la viitor? Toate sunt semne ca partenerul tau incepe sa se implice emotional tot mai putin in relatie.

2. Isi schimba rutina zilnica

Unul din cele mai evidente semne al faptului ca relatia voastra nu se afla chiar pe roze e atunci cand partenerul tau si-a schimbat intregul program in asa fel incat sa petreaca tot mai putin timp cu tine. Sigur, poate fi de vina si o promovare la locul de munca, dar daca isi petrece constant serile la job, atunci ar putea fi ceva mai mult acolo.

Un alt lucru la care trebuie sa fii atenta este cand partenerul tau incepe sa-si petreaca timpul cu un nou grup de prieteni, iar daca grupul asta e format dintr-o gasca de baieti petrecareti care iti aduc iubitul acasa beat in fiecare noapte, ai toate motivele sa te alarmezi.

3. Va certati tot mai des... sau mai rar

Certurile constante rareori au vreo parte buna, dar nu te grabi sa te bucuri atunci cand certurile voastre zilnice par sa fi disparut complet - ar putea fi un semn ca partenerul tau incepe sa se implice emotional tot mai putin. Retragerea rapida din fata confruntarilor este un comportament comun al celor care sunt fie incredibil de frustrati de partener fie a incetat cu totul sa le pese.

Si desigur, si reciproca e valabila. Deoarece unii oameni urasc sa para "baietii rai" isi fac un obicei din a-si tachina si a-si scoate din minti partenerul in speranta ca acesta va ceda nervos si va pune el capat relatiei .

4. Aveti parte de tot mai putina intimitate fizica

Atunci cand partenerul tau duce distantarea fizica la urmatorul nivel, vei observa ca gesturile si actiunile dragastoase (imbratisari, masaje, preludiu) au disparut aproape complet. Nivelul de intimitate dintr-o relatie spune multe despre taria legaturii voastre romantice.

Este normal ca rutina voastra in dormitor sa varieze in timp in functie de numerosi factori, dar daca observi ca iubitul tau a incetat complet sa-ti faca avansuri, este de obicei un semn ca e ceva serios in neregula in relatie. E si mai rau daca iti respinge si avansurile tale.

Evitarea contactului fizic este o tactica folosita adesea de femei pentru a mentine un nivel de putere in relatie, dar atunci cand o fac barbatii, este de obicei pentru ca isi pierd interesul sau au parte de altceva in afara relatiei.Recomandari