4 semne ca vrea doar o aventura de-o noapte

4 semne ca vrea doar o aventura de-o noapte
  calendar_month        
O aventura de-o noapte poate fi o experienta placuta, insa doar in conditiile in care iti doresti cu adevarat acest lucru si ti-o asumi ca atare. In caz contrar, descopera cateva semne care te vor ajuta sa te feresti de un one night stand si de neplaceri ulterioare!

O aventura de-o noapte se poate transforma intr-o gresala de proportii atunci cand este nedorita. Mai precis, in anumite circumstante, un barbat poate manipula o situatie in interesul sau si poate obtine un one night stand, inainte ca partenera sa de distractie sa isi dea seama foarte bine ce s-a intamplat.

Daca vrei sa eviti o aventura de-o noapte, afla ca exista cateva indicii care vor da de gol un barbat in cautare de doar sex.

1. Iti cumpara multe bauturi alcoolice

Un barbat pe care tocmai l-ai cunoscut si care iti ofera bauturi alcoolice in permanenta, cel mai probabil nu are cele mai onorabile intentii. Mai precis, acesta poate urmari sa te relaxeze peste masura, astfel incat sa fii pregatita pentru eventualele distractii ulterioare.

Ce poti face in acest caz? Nimic mai simplu: refuza bauturile alcoolice si urmareste-i reactia. Daca te ia peste picior, glumind pe seama rezistentei tale, cel mai probabil nu isi doreste decat o aventura de-o noapte. Daca nu insista si prefera sa discute cu tine ca atare, atunci este posibil sa isi doreasca sa te cunoasca mai bine.

2. Conversatia ajunge mereu in acelasi punct

Un alt semn care tradeaza intentiile partenerului tau de discutie se refera la subiectele abordate. In general, o conversatie cu un barbat ar trebui sa se invarta in jurul preferintelor fiecaruia dintre voi, a hobby-urilor etc. Atunci cand el sexualizeaza subiectele abordate, folosind metafore falice (masina, locuinta de lux, pozitia sociala importanta etc.), iar discutia se invarte in permanenta in jurul acestora, se prea poate ca partenerul tau de discutie sa aiba un singur scop.

3. Nu vrea sa iti cunoasca prietenii

Daca tipul cu care stai de vorba intr-un club nu pare tocmai dispus sa iti cunoasca prietenii, acesta ar putea fi un alt semn destul de evident ca nu este interesant de o relatie serioasa. Logica este urmatoarea: un barbat interesat cu adevarat de tine ar trebui sa caute "aprobarea" gastii, intrucat aceasta face parte din viata ta si, in cazul in care amicii ajung sa il placa, i-ar putea pune o vorba buna.

Daca, in schimb, urmareste doar o aventura de o noapte, amicii tai devin automat niste obstacole de care el isi doreste sa scape rapid. Mai precis, sansele de a obtine ceea ce vrea se maresc cu cat te tine mai departe de ei.

4. Nu iti cere numarul de telefon

Nu in ultimul rand, poti incerca urmatoarea strategie pentru a descoperi daca tipul cu care discuti vrea doar o aventura de-o noapte sau mai mult: prefa-te ca pleci din club alaturi de amicii tai. Daca nu iti cere numarul de telefon inainte sa pleci, cel mai probabil nu isi dorea decat un one night stand. Daca ti l-ar cere, neinteresat fiind sa te cunoasca mai bine, ar risca sa fie vazut de alte femei care, apoi, nu ar mai cadea prada farmecelor sale.


Autor: D.S.

Sursa: foto: aprilbraswell.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

sponsorul Sponsorul SPONSORUL
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right