5 beneficii ale Kama Sutrei in viata de cuplu

5 beneficii ale Kama Sutrei in viata de cuplu
  calendar_month        
Alterneaza cele 5 metode pentru a-ti duce pe culmile fericirii partenerul/partenera.

Kama Sutra cuprinde o varietate mare de forme prin care un cuplu poate atinge placerea si armonia maxima atat in pat cat si in relatia lor de zi cu zi.

Dupa cum spune una dintre regulile Kama Sutrei , armonia se creeaza atunci cand femeia si barbatul formeaza o singura fiinta. Principalul motiv pentru care se despart cuplurile si cauza care ii impinge pe multi catre infidelitate este instalarea monotoniei si lipsa reinnoirii repertoriului sexual.

In ceea ce priveste partea intima a unui cuplu, Kama Sutra trateaza fiecare detaliu cu maxima importanta. Astfel ca vom vorbi acum despre cele 5 detalii senzuale care sporesc placerea oricarui act sexual:

Mangaierea parului
Cum spuneam, totul are o importanta deosebita, inclusiv modul in care se manevreaza si se mangaie parul unei femei. Desi femeile sunt cele care au parul mai lung, asta nu le opreste sa mangaie parul barbatului exact cum i-ar placea sa fie mangaiat al ei.

Conform artei Kama Sutra, parul este una dintre cele mai erogene zone ale unei femei, mai ales dimineata. Partenerul ii maingaie si sustine parul ca intr-o coada, in timp ce ii saruta buza inferioara.

Palme usoare
Palmuirile usoare sunt niste modalitati in care iti poti duce partenerul/partenera pe culmile placerii.

Barbatul dispune de 4 astfel de lovituri usoare: in partea inferioara a zonei coastelor, in zona vaginului, in zona omoplatilor si in zona sanilor.

Femeia isi poate incita partenerul cu lovituri usoare in zona pieptului, cu pumnul strans si cu palme usoare peste fese, in timpul actului sexual.
MuscaturileConform artei Kama Sutra, muscaturile au un aport deosebit de incitant in cuplu. Expertii spun ca o astfel de muscatura trebuie sa dureze pana cand partenerul da mici semne de durere si sa se evite zonele sensibile ca ochii, buza superioara sau limba.

Zgarieturile

Acest tip de mangaiere este unul dintre cele mai arzatoare insa trebuie sa stii cand, unde si cum sa le aplici. Iti poti zgaria usor partenerul in orice loc iti dicteaza imaginatia insa fara a lasa semne vizibile. Unele dintre cele mai incitante astfel de locuri sunt gatul, pieptul, spatele, axilele, si in zona inghinala.

Folosirea unghiilor ca preludiu este foarte indicata pentru femei cand acestea sunt deprimate sau stresate. Acest tip de managiere este foarte relaxant si dezinhibant.

Sarutul

Sarutul joaca cu siguranta cel mai important rol in timpul actului sexual. Sunt foarte multe tipuri de saruturi si de locuri in care acesta poate fi aplicat, insa cateva dintre cele mai senzuale sunt cele pe buza inferioara, gat, urechi, ceafa, buric si zonele genitale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iti multumesc Doamne
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right