5 mituri despre sex pe care ar trebui sa le uiti

5 mituri despre sex pe care ar trebui sa le uiti
  calendar_month        
Sexul este un subiect intim, dar informatiile despre el alimenteaza conversatii spumoase. Unele mituri despre sex au insa prea putine lucruri in comun cu realitatea. Iata 5 mituri complet deplasate!

Saritul dupa contactul sexual este o metoda eficace de contraceptie

Ei bine, nu! Chiar ai crezut asta? Daca ar fi adevarat, de ce ne-am mai chinui cu pilula contraceptiva? In materie de contraceptie improvizata, poti sa uiti si de dus (chiar daca igiena intima dupa contactul sexual este benefica pentru evitarea cistitelor), dar si de sexul in timpul ciclului sau in apa, la fel ca si de sexul in picioare. Toate aceste "metode" contraceptive nu functioneaza si exista risc mare de sarcina.

Sperma este special conceputa pentru a calatori pana la ovul si a-l fecunda, acesta este scopul ei si doar o metoda de contraceptie adevarata va reusi sa impiedice o sarcina nedorita. Uneori femeile raman insarcinate chiar si cu pilula si sterilet, asadar nu e de glumit cu contraceptia improvizata!

Majoritatea femeilor nu pot experimenta orgasme multiple

Aproape toate femeile pot avea orgasme multiple in cursul unei partide de sex. Problema este ca, pentru majoritatea femeilor, penetrarea vaginala nu este suficienta. Ele au nevoie de stimulare in alte zone, mai sensibile (clitoris, sani, gat, zona inghinala).

Penisul poate fi marit artificial

Toate spam-urile pe care le primesti si care afirma ca exista o metoda de marire a sexului masculin sunt niste minciuni. Niciun aparat si niciun medicament nu sunt eficace in acest domeniu. Marimea medie a penisului este de 12.5 - 15 cm in erectie si de 7.5 cm in stare flasca.

Punctul G, acest mister

Se crede ca punctul G este o zona foarte sensibila din vagin si ca stimularea acestuia le-ar ajuta pe femei sa obtina orgasme foarte puternice. Putine femei l-au gasit, ceea ce ii face pe specialisti sa se indoiasca de existenta lui.

Vaselina este lubrifiantul perfect

Vaselina este de fapt o optiune buna, dar deoarece e obtinuta din petrol, ea usuca vaginul pe termen lung si poate duce la ruperea prezervativelor.


Autor: Nuage

Recomandari