5 pasi simpli pentru a starni dorinta sexuala

5 pasi simpli pentru a starni dorinta sexuala
  calendar_month        
Pasiunea de la inceputul relatiei isi diminueaza intensitatea, in timp. Cei care intampina probleme in dormitor au pierdut undeva pe drum metodele prin care sa faca astfel incat totul sa fie incitant in dormitor.

Acest lucru nu inseamna insa ca nu mai exista speranta. Specialistii in domeniu au multe sugestii pentru ca cei doi parteneri sa regaseasca intimitatea si placerea de a face sex.
1. Fa ordine in casa

Poate parea ciudat, insa specialistii in terapia sexuala sunt de parere ca mediul inconjurator conteaza foarte mult la succesul unei partide de sex. Potrivit lui Ian Kerner, PhD, terapeut de sex si fondator godinbed.com, femeile au nevoie pentru a se relaxa de a se elibera de stresul factorilor externi. Daca este dezordine in camera, femeile pot sa-si piarda concentrarea si, implicit, este redusa posibilitatea de a avea orgasm.

2. Mergi la sala

Sportul si mentinerea unei conditii fizice bune au rezultate deosebite asupra performantelor in dormitor. Cei care merg la sala se simt mai bine in pielea lor, au posibilitatea sa scape de caloriile in plus si chiar sa petreaca mai mult timp cu partenerul, daca se duc impreuna. Activitatea fizica ajuta la eliberarea de endorfine, care sunt favorabile sexului.

3. Observa-ti partenerul cand se joaca cu copiii

Conform afirmatiilor doctorului Kerner, s-a constatat ca femeile sunt influentate intr-un mod pozitiv de partenerii lor, atunci cand acestia isi petrec timpul cu copiii. Cand o femeie constata ca barbatul de langa ea este un tata bun, acest lucru ii stimuleaza nevoia de reproducere, ceea ce o face sa fie mai dornica de sex.

4. Imbratiseaza-ti partenerul

O imbratisare a partenerului, timp de 30 de secunde, este capabila sa produca oxitocina in organismul femeii, un hormon care incurajeaza interactiunea sexuala. Conform doctorului Kerner, o simpla imbratisare a barbatului de langa tine poate sa te stimuleze. Adancirea nasului in gatul partenerului poate juca rolul unui afrodisiac.

5. Incearca ceva nou

O noua personalitate din punct de vedere sexual poate insemna orice, de la o lenjerie sexy la o rochita de infirmiera. Coafeaza-te altfel decat de obicei, fii deschisa la noi pozitii sexuale sau la noi experiente. Impartaseste-ti fanteziile si roaga-l pe partener sa faca acelasi lucru. Chiar si o mica schimbare poate sa aiba efecte pozitive considerabile in dormitor.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

prea multe ganduri pe cmp
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right