5 reguli pe care ar trebui sa le incalci la prima intalnire

5 reguli pe care ar trebui sa le incalci la prima intalnire
  calendar_month        
Regulile primei intalniri sunt un set de principii si valori care sufera modificari in timp, odata cu schimbarea mentalitatii si a stilului de viata.

Multe dintre aceste reguli de conduita au devenit desuete sau pur si simplu nu pot fi aplicate in fiecare caz.


Oamenii de stiinta vin in ajutorul celor care sunt indecisi intre a urma regulile sau propriul instinct. Gary Lewandowski, profesor asociat la catedra de stiinte sociale la Universitatea Monmouth din New Jersey, atrage atentia asupra faptului ca ceea ce este bine pentru o persoana nu se aplica in mod necesar pentru toata lumea.

1. Regula de a nu face sex de la prima intalnire

Daca nu-ti doresti ceva de lunga durata si daca te protejezi, atunci poti sari peste regula celor 3 intalniri inainte de a ajunge in dormitor. Nu regulile pot sa-ti indice momentul potrivit, ci propriul tau instinct, este de parere Gary Lewandowski.

2 Regula de a nu invita niciodata un barbat sa va intalniti

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu preiei initiativa atunci cand ai cunoscut pe cineva si vrei sa revezi acea persoana. Fii isteata si arunca doar ca intr-o doara cateva vorbe precum "mi-ar placea sa continuam aceasta discutie si altadata". Barbatul va ramane cu mandria intacta putand sa te caute el si, in plus, va sti ca nu se ba lovi de un refuz. Iar acest lucru este benefic pentru ambele persoane.

3 Regula de a nu vorbi niciodata despre fostul

Vorbeste despre fostul in asa fel incat sa arati ca trecutul nu te bantuie si ca acest subiect nu este unul tabu.

4 Barbatul plateste intotdeauna

Pe timpuri barbatul era cel care aducea banii in casa, astfel incat regula era justificata. In zilele noastre, atat barbatul, cat si femeia castiga, prin urmare nu exista niciun motiv pentru care ea nu ar putea plati. Daca vrei sa faci cinste, spune simplu "E din partea mea" si treci natural este moment.

5 Regula de a nu dezvalui planurile de viitor

Exista o regula care spune ca nu este bine sa-i spui partenerului despre planurile tale, de la prima intalnire. Chiar daca nu trebuie sa exagerezi cu detaliile, este indicat sa fii sincera in privinta lucrurilor importante: ca vrei sa ai copii, ca urmeaza sa emigrezi etc.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Convingerile unei Varsatoare
  • person

    "nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right