5 semne ca partenerul te insala

5 semne ca partenerul te insala
  calendar_month        
Adulterul este o practica destul de raspandita printre cuplurile moderne, iar dezvoltarea tehnologiei nu face decat sa ii ofere partenerului care insala noi metode de a-l ascunde. Chiar si asa, cand vrei sa descoperi daca partenerul te tradeaza, exista cateva semne care il vor da mereu de gol. Descopera-le in cele ce urmeaza!

Efortul de a ascunde o relatie extraconjugala poate fi uneori prea dificil pentru un barbat ce nu ia mereu in considerare toate detaliile (care unei femei nu ii scapa). In consecinta, neatentia poate lasa loc unei sumedenii de indicii care te vor ajuta sa iti confirmi eventualele banuieli.


1. Incepe sa fie interesat de imaginea lui

Dintr-o data, partenerul tau incepe o cura de slabire, iar sesiunile de shopping - la care evita sa te insoteasca - nu mai reprezinta o corvoada. Haine noi, la moda, isi fac loc in sifonierul lui, la fel si parfumuri si produse de ingrijire. Toate aceste comportamente ar trebui sa iti trezeasca un semn de intrebare in situatia in care contravin felului sau obisnuit de a fi.

2. Viata voastra sexuala este mai putin activa

Este posibil ca viata voastra sexuala sa nu mai fie la fel de activa ca la inceput, dar schimbarile pe plan sexual, care par sa nu aiba o explicatie evidenta, s-ar putea datora unei infidelitati. Cu alte cuvinte, se poate ca partenerul sa isi satisfaca nevoile sexuale cu o persoana care nu esti tu!

Un alt indiciu ca s-ar putea sa te insele? Fara nicio explicatie, iti propune sa incercati pozitii noi, mai aventuroase, in dormitor. In acest fel, el s-ar putea pregati pentru experiente sexuale de pomina cu o alta femeie.

3. Dispare perioade lungi de timp

Referitor din nou la schimbarile comportamentale, exista posibilitatea ca partenerul sa te insele daca incepe sa plece mai devreme la birou, sa stea peste program mult mai frecvent si sa plece in delegatii mai des ca de obicei. La fel de bine, suspecte pot fi si iesirile cu prietenii, spre exemplu, repetate la intervale foarte scurte de timp. In cele din urma, suspiciunile tale se pot dovedi indreptatite daca partenerul nu raspunde la telefon atunci cand este plecat de acasa.

4. Nu ai acces la telefon sau la PC

S-ar putea sa fie necesara o discutie serioasa cu partenerul in situatia in care acesta incepe sa isi schimbe parolele (pe care tu le stiai) la computer, telefon, e-mail etc, isi sterge istoricul web si/sau isi tine departe mobilul de privirile tale indiscrete. In general, schimbarile de acest tip nu sunt de bun augur.

5. Atitudinea lui fata de tine se schimba

Dintr-o data, partenerul tau candva iubitor incepe sa se certe frecvent cu tine si sa critice felul in care gatesti, te imbraci, arati. Explicatia? Se poate sa isi doreasca sa iasa din relatie sau "doar" te compara cu noua sa iubita.

Fii suspicioasa, insa, si in situatia in care comportamentul lui se schimba in sens contrar: devine mult mai atent decat de obicei si face gesturi (romantice) care nu l-au caracterizat niciodata. Buchetele imense de flori pe care ti le trimite saptamanal ar putea insemna fie ca se simte vinovat, fie ca este recunoscator ca inca nu ai aflat despre infidelitatea lui.

Autor: D.S.

Sursa: foto: Getty Images

Recomandari