5 tipsuri sexuale pentru trecerea de la vara la toamna

5 tipsuri sexuale pentru trecerea de la vara la toamna
  calendar_month        
Vara este cel mai activ anotimp din punct de vedere sexual pentru multe femei. Soarele si distractia sunt afrodisiace puternice, dar chiar daca toamna se apropie rapid nu trebuie sa renunti la viata sexuala de vara.

Afla cum sa faci trecerea de la vara la toamna in viata ta sexuala, pentru a pastra fiorul amorului de vara si in anotimpul mai rece.

Pastreaza spontaneitatea verii

Doar pentru ca vremea se raceste, nu trebuie sa renunti la atmosfera fierbinte din timpul verii care te-a ajutat sa-ti imbunatatesti viata sexuala.

In sezonul estival, spontaneitatea te-a ajutat sa descoperi experiente noi alaturi de partener. Uita de racirea vremii si pastreaza spiritul varatic in viata ta sexuala.

Nu renunta la planurile spontane: chiar daca nu mai poti petrece un weekend la mare alaturi de partener, toamna trebuie doar sa schimbi destinatia.

Cauta pozitii noi si incearca-le cu partenerul. Chiar daca vara s-a terminat, distractia in dormitor poate continua de-a lungul intregului an.

Acorda atentie lubrifierii

Vremea mohorata a toamnei poate aduce o scadere semnificativa a libidoului, dupa o vara in care viata ta sexuala a fost cu adevarat fierbinte.

Odata cu schimbarea vremii, unele femei pot avea parte si de dureri vaginale provocate de uscaciune. Foloseste lubrifiant atunci cand simti nevoia si nu lasa aceasta problema sa contribuie la scaderea libidoului tau toamna.

Nu intra in hibernare

Racirea vremii te impiedica sa mai petreci la fel de mult timp afara si te poate impinge intr-o rutina casnica, care iti va afecta si viata sexuala.

Daca ajungi sa comanzi pizza si sa vezi filme pe canapea alaturi de partener aproape in fiecare zi, tot ce ai castigat in viata sexuala pe timpul verii se va risipi.

Pentru ca tu si partenerul tau sa ajungeti la potentialul maxim in dormitor, este important sa va simtiti bine si in restul timpului. Iesiti impreuna in oras, la concerte, la muzee, la teatru sau la sala.

Nu aduce munca acasa

Te-ai bucurat la maxim de timpul liber in timpul verii, lucru ce te-a ajutat sa-ti imbunatatesti si viata sexuala. Toamna, chiar daca ai mai mult de lucru, nu trebuie sa lasi viata profesionala sa-ti ocupe tot timpul.

Poate ca va trebui sa stai peste program, dar odata ce ai plecat de la serviciu, uita de munca si concentreaza-te asupra lucrurilor care iti fac placere. Cand petreci timp impreuna cu partenerul, inchide-ti telefonul si nu lasa nimic sa-ti distraga atentia.

Profita de noptile mai lungi

Odata cu lungirea noptilor, petreci mai mult timp in pat si asta iti da ocazia sa profiti de momentele intime cu partenerul.

In weekend, daca vrei sa petreci toata ziua in pat alaturi de partener, fa-o fara regrete. Aveti la dispozitie mai mult timp pentru ca va explora reciproc si sexul rapid poate disparea complet din programul tau, fiind inlocuit de un preludiu mai lung care sa te stimuleze cu adevarat.

Tine cont de cele 5 tipsuri pentru viata ta sexuala odata cu trecerea de la vara la toamna pentru a te bucura de noptile fierbinti ale verii si in timp ce frunzele cad, iar vremea se raceste.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

The end of the affair...
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right