6 cele mai scurte casnicii ale vedetelor

6 cele mai scurte casnicii ale vedetelor
  calendar_month        
Erorile amoroase ale vedetelor nu sunt aproape niciodata private, ele ajung rapid pe prima pagina a tabloidelor. Afla care sunt 6 cele mai scurte casnicii ale vedetelor.

Graba si nestatornicia sentimentele sunt motivele pentru care casniciile vedetelor se termina de multe ori rapid. Campioana la categoria "Cea mai scurta casnicie" este Britney Spears, insa nunta ei nu a fost la fel de mediatizata ca cea mai recenta casnicie scurta.

Kim Kardashian si Kris Humphries - 72 de zile

Dupa o nunta de poveste, Kim Kardashian a ajuns in doar 72 de zile de la a spune "Da" in fata altarului la depunerea actelor de divort la judecatorie.

Motivele sincere pentru casatoria dintre vedeta de reality-show-uri si jucatorul de baschet Kris Humphries a fost puse la indoiala de presa in ultimele zile. Kim Kardashian a acceptat camerele de luat vederi in fiecare moment al nuntii si a castigat o suma important de bani in urma drepturilor de difuzare.

Britney Spears si Jason Alexander - 52 de ore

Recordul pentru cea mai scurta casnicie a fost stabilit la Las Vegas, unde cuplurile sunt primite cu bratele deschise la capelele deschise toata noaptea.

Nu este clar cat alcool a consumat Britney Spears alaturi de amicul ei din copilarie Jason Alexander inainte de a se casatori, dar casnicia lor n-a durat prea mult. Dupa doua zile, cantareata a cerut anularea casatoriei.

Nicolas Cage si Lisa Marie Presley - 3 luni

Nunta in Hawaii nu a fost de bun augur pentru Nicolas Cage si Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley. Cei doi s-au casatorit in luna august 2002 si, dupa doar 108 zile, au depus actele de divort.

Chiar daca despartirea a fost rapida, divortul a fost finalizat abia in 2004, durata procesului de divort fiind de sase ori mai lunga decat casnicia propriu-zisa.

Pamela Anderson si Kid Rock - 4 luni

Dupa o logodna anulata in 2002, Pamela Anderson si Kid Rock au ajuns in fata altarului patru ani mai tarziu, dar nu au avut noroc in dragoste nici de aceasta data.

Avortul spontan al Pamelei si incapatanarea fiecaruia de a locui in orase diferite (starul Playboy in Los Angeles, Kid Rock in Detroit) au dus la destramarea rapida a casniciei.

Renee Zellweger si Kenny Chesney - 4 luni

Actrita parea ca si-a gasit sufletul pereche in cantaretul de muzica country Kenny Chesney, cu care s-a casatorit dupa o relatie de doar 5 luni in 2005.

Dupa doar 4 luni, Renee Zellweger a cerut anularea casatoriei, motivul fiind "frauda". Actrita a explicat mai tarziu ca termenul tine de limbajul legal si ca nu si-a dorit ca motivul anularii sa fie interpretat ca un atac la adresa fostului ei sot.

Jennifer Lopez si Chris Judd - 10 luni

Cantareata si actrita a avut pana acum parte de trei casnicii esuate, cu Ojani Noa, Chris Judd si Marc Anthony. A doua a fost cea mai scurta.

Dupa ce l-a cunoscut pe dansator in timpul filmarilor la videoclipul "Love Don`t Cost A Thing", Jennifer Lopez s-a grabit la altar. Dupa doar 10 luni, Jennifer Lopez a inceput o relatie publica cu Ben Affleck, dar procesul de divort a fost finalizat abia dupa inca 7 luni.


Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: Fashionbride.wordpress.com

Recomandari

Newsletter Ele.ro

A sosit si primavara
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right