6 greseli pe care le faci in pat

6 greseli pe care le faci in pat
  calendar_month        
Atunci cand viata sexuala devine monotona, ies la suprafata si numeroase frustrari. Expertii sexologi sunt de parere ca femeile fac numeroase greseli in dormitor, care ii alunga pe barbati.

Iata mai jos cele mai frecvente sase greseli din dormitor:

Nu initiezi partide de sex cu partenerul tau

Multe femei nu vor sa isi sperie partenerii cu pretentiile sexuale si nu vor sa para mult prea agresive. Lipsa initiativei in dormitor este insa una dintre cele mai mari greseli pe care o femeie le face.

Majoritatea barbatilor se simt presati de responsabilitatea de a initia ei partida de sex. Acest lucru duce la un dezechilibru in ceea ce priveste pasiunea in cuplu. Barbatii isi doresc sa fie abordati la fel de mult ca si femeile. Rezervele tale il vor alunga pe partenerul tau, ceea ce va duce la o relatie sexuala nesatisfacatoare.

Arata-i partenerului tau mai mult interes si, din cand in cand, initiaza partidele de sex. Partenerul tau va aprecia aceasta schimbare si te va rasplati pe masura.

Iti faci griji despre felul in care arati

Temerile legate de aspectul fizic face ca experienta ta in timpul actului sexual sa fie una neimplinita. Nu te vei putea bucura pe deplin de momentele placute alaturi de partenerul tau si vei ruina si sansele de a avea un orgasm.

In timpul actului sexual nu te gandi la kilogramele in plus sau la machiaj. Concentreaza-te pe placerea momentului. Barbatii isi doresc ca partenerele lor sa se simta bine si sa uite de orice alte griji. De altfel, barbatii nu observa nici macar jumatate dintre lucrurile care le obsedeaza pe femei.

Crezi ca sexul este ceva ocazional pentru barbati

Intr-o relatie trebuie sa renuntam la toate conceptiile invechite care spun ca femeile nu vor sex, in timp ce barbatii doar asta isi doresc. Pentru barbati, sexul este o activitate foarte importanta. Nu incerca sa minimizezi acest lucru.

Atat femeile cat si barbatii se simt mult mai bine sexual in relatiile in care au parte si de incredere si intimitate. De altfel, cuplurile casatorite sunt cele care experimenteaza cele mai bune partide de sex. De asemenea, nu presupune niciodata ca un barbat nu poate fi romantic.

Crezi ca barbatii isi doresc doar sex

Responsabilitatile zilnice, viata de familie, serviciul sau facturile pot afecta libidoul unui barbat. Barbatii nu isi doresc intotdeauna doar sex, insa atunci cand nu isi arata interesul, femeile cred ca nu mai sunt iubite.

Nu iti ghidezi partenerul

Daca vrei sa ai parte de sex de calitate, trebuie sa ii spui direct partenerului tau ce iti doresti in dormitor. Spune-i ce iti place si ce nu si ghideaza-l atunci cand a atins parti extrem de excitate.

Chiar si cel mai experimentat barbat nu iti va putea produce orgasm daca nu stii sa ii spui ce iti doresti. De asemenea, atunci cand vrei ceva de la un barbat, incearca sa ii lauzi si performantele, ghidandu-l in acest fel spre lucrurile pe care le doresti.

Te superi cand partenerul sugereaza ceva nou

Dupa ce un cuplu a trecut prin numeroase evenimente impreuna, este normal ca unul dintre parteneri sa isi doreasca sa condimenteze viata sexuala. Atunci cand partenerul tau vrea ceva nu inseamna ca nu este fericit cu tine sau cu viata sexuala. Vrea pur si simplu sa experimenteze si altceva.
Recomandari