6 jucarii sexuale preistorice

6 jucarii sexuale preistorice
  calendar_month        
Jucariile sexuale nu sunt nici pe departe o inventie a epocii moderne, chiar daca industria sexuala nu are o istorie prea lunga. Afla care au fost primele jucarii sexuale inventate si folosite cu placere de femei si de barbati.

Istoria jucariilor sexuale incepe acum 30.000 de ani si, chiar daca nu au avut la dispozitie cele mai bune materiale, oamenii din Preistorie si Antichitate au reusit sa-si duca la indeplinire fanteziile.Clopotei birmanezi

In China Antica, clopoteii birmanezi erau unealta mai rafinata, folosita si de barbati si de femei. Clopoteii birmanezi sunt bilute metalice ce contin cateva fragmente metalice, astfel incat produc un sunet asemanator celui de clopotel atunci cand sunt miscate.

Clopoteii erau introdusi in penis, prin taierea pielii, in mod asemanator bilelor montate in zilele noaste in organul genital masculin. Si femeile foloseau clopoteii, introducandu-i in vagin inainte de sex.

Olisbos

Stramosul vibratorului modern, olisbos a fost inventat in Grecia Antica. Oamenii din antichitate il foloseasu atat pentru a imbunatati viata sexuala in cuplu, cat si pentru masturbare.

Olisbosul era produs din lemn sau din piele si era folosit cu cantitati generoase de ulei de masline ca lubrifiant.

59349.jpg


Cea mai veche jucarie sexuala

Descoperirile arheologice au adus la lumina cea mai veche jucarie sexuala din lume, gasita intr-o pestera din Germania. Dupa ce au reusit sa refaca unealta veche de de 30.000 de ani din fragmente, cercetatorii de Universitatea din Tubingen au ajuns la concluzia ca aceasta avea doua intrebuintari. Jucaria sexuala cu forma falica era folosita atat la sex cat si la aprinderea focului, prin lovirea de pietre de cremene.

Extensii pentru penis

Asiaticii din Antichitate erau preocupati constant de moduri de imbunatatire a vietii sexuale si extensiile pentru penis apar si in Kama Sutra. Folosite de barbatii care voiau un penis mai lung sau de cei impotenti, aceste unelte asemanatoare olisbosului se prindeau cu o curea in jurul taliei.

Textele din Kama Sutra arata ca extensiile pentru penis erau fabricate din lemn, dar si din aur, argint, cupru, fildes sau coarne de bizon.

Inele pentru penis

Folosite pentru a intari si mentine erectia, inelele pentru penis nu sunt nicidecum o inventie moderna. Puse pe penisul in erectie, acestea aveau si un rol decorativ, nu doar functional. Au fost descoperite inele pentru penis de fildes si jad, unele sculptate in mod deosebit pentru stimularea clitorisului.

Spre deosebire de inele pentru penis moderne, care se limiteaza la forma de garnitura fixa, cele din Antichitate si Evul Mediu erau puse la baza penisului si fixate cu ajutorul unei panglici, care trecea apoi printre picioare si se lega in jurul mijlocului.

Ciocanul lui Granville

Primul vibrator electromecanic, inventat de Joseph Mortimer Granvile in 1880 si denumit "percussor" sau ciocanul lui Granville, era folosit in tratamentul femeilor isterice.

Ca si alti medici din acea vreme, Granville era convins ca problemele pe fond nervos ale femeilor puteau fi rezolvate cu un simplu orgasm, iar mecanismul lui oferea un sprijin doctorilor care "tratau" pana atunci femeile manual.

Autor: Elena Radulescu
Recomandari