6 obiceiuri enervante de-ale cuplurilor

6 obiceiuri enervante de-ale cuplurilor
  calendar_month        
Desi formeaza un cuplu, unii parteneri isi pastreaza propria personalitate, gusturi si pasiuni, insa unele cupluri par ca au creierul spalat, fuzionand 2 in 1 si gandind la fel, ca intr-un cult religios. Iata cateva lucruri enervante pe care le fac cuplurile!

1. Devin un pachet

Supa e mancarea mea preferata. La restaurant primesc mereu paine cu supa, desi nu cer sa mi se aduca si paine. La fel si cu unele cupluri: vin la pachet, 2 in 1. Clasicul exemplu e cand il inviti pe unul dintre ei in oras si ti se raspunde: "Sigur, Mihai si cu mine o sa ajungem pe la ora 7."

2. Merg foarte, foarte incet pe trotuar

Poate e doar un obicei de-al bucurestenilor, insa eu cand merg, incerc sa ajung cat mai repede posibil din punctul A in punctul B. De ce oare trebuie sa ma lovesc de cupluri care merg foarte incet? Poate ei au timp "sa miroasa trandafirii", pierduti in lumea lor fericita. Dar ei nu realizeaza ca exista si oameni (celibatari) furiosi din cauza ca intarzie la serviciu.

3. Functioneaza ca o corporatie

Cand eram mici, obisnuiam sa ne intrebam parintii daca putem sa iesim in oras cu prietenii, iar acum ne sunam partenerii pentru confirmari. Chiar avem nevoie de aprobare de la sef(a) pentru a-i vedea pe cei dragi?

4. Incearca sa creeze alte cupluri

Cuplurile traiesc intre prieteni celibatari si au impresia ca acestia sunt nefericiti, asa ca iau situatia in propriile maini si incearca sa-i cupleze pe toti.

5. Spun glume pe care doar ei le inteleg

Nu e deloc amuzant sa asculti cum partenerii spun glume din interiorul familiei, pe care doar ei le inteleg.

6. Dispar

Prietenii care se asaza la casa lor deodata dispar: raspund rar la telefon, iar la vedere sunt si mai scumpi, isi fac prieteni noi, uitand chiar si de familie. Trist!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Frantura -10-
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right