6 ocazii pentru sex spontan

6 ocazii pentru sex spontan
  calendar_month        
Dupa cativa ani de sex, in cuplu se poate instala rutina , iar rutina e plictisitoare! Vrei sa te sitmi din nou ca o adolescenta inundata de hormoni? E cazul sa stapanesti elementul de surpriza. Iata cum spontaineitatea iti poate salva viata sexuala!

Nu planifica sexul - studiile arata ca nu e amuzant

Nu ne crezi? Studiile spun ca barbatii si femeile vor aceleasi lucruri in materie de sex - si anume sa comunice mai mult cu partenera/ partenerul si sexul sa fie spontan, nu planificat. Surprinde-ti placut partenerul cu o partida de sex fierbinte!

Renunta la orar

Cand te gandesti unde si cum o sa o faceti parca iti piere cheful ... Toata lumea stie ca evenimentele spontane sunt mai amuzante decat cele planificate. Totusi, spontan nu inseamna nepregatit: e bine ca la inceput sau la sfarsit de saptamana sa-ti faci o lista mintala cu pozitii noi pe care ai vrea sa le incerci cu iubitul tau.

Surprinde-l

Apari la el la serviciu la ora pranzului si faceti-o repede in birou/ la toaleta sau intra peste el la dusul de dimineata. Ideea e sa va distrati si sa va surprindeti reciproc cat mai des.

Faceti-o intr-un loc public

Opriti masina undeva in timp ce va intoarceti acasa de la cina si faceti-o in masina. Sau mergeti la un film foarte prost in timpul saptamanii, la o ora mai putin accesibila, si aveti sanse sa fiti singurii din sala - asta da intimitate!

Trezeste-l la miezul noptii

Ce poate fi mai spontan decat intreruperea somnului? Trezeste-l prin arta seductiei la miez de noapte. Sa speram ca iubitul tau nu e genul tafnos cand doarme! Daca acesta este cazul, incearca mai bine sa-l trezesti cu o ora mai devreme fata de ora la care-i suna ceasul.

Cedeaza-i greu

Data viitoare cand el incearca sa initieze sexul, fa pe dura! Aminteste-i de vremurile in care incerca sa te cucereasca. Spune-i nu la prima incercare si gaseste o scuza. Cand crede ca e pierduta orice speranta, cedeaza-i ca si cum te-ai fi razgandit.

Fa-o de doua ori

Iti amintesti cand la inceputul relatiei nici nu vroiati sa iesiti din dormitor? Undeva, pe drum, sexul a inceput sa va ocupe din ce in ce mai putin timp. Retraiti inceputurile fierbinti: faceti dragoste o data, relaxati-va, iar cand cheful se intoarce, faceti dragoste din nou.Autor Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum pot fi atrasi angajatii performanti?
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right