6 pozitii sexuale ingenuncheate

6 pozitii sexuale ingenuncheate
  calendar_month        
Te-ai plictisit de pozitiile clasice de sex si vrei sa incerci ceva nou pentru a-ti condimenta viata sexuala? Afla care sunt cele mai reusite pozitii sexuale in care unul sau ambii parteneri ingenuncheaza.

Surprinde-ti partenerul cu cateva pozitii noi in care unul dintre voi sau amandoi ingenuncheati pentru a elimina rutina din dormitor.
Vulpea ingenuncheata

In pozitia Vulpea ingenuncheta (foto), penetrarea este adanca si placerea poate fi intensa pentru ambii partneri. Te asezi in genunchi si te intinzi in fata, sprijinidu-te in maini, in timp ce el se aseaza in genunchi in spatele tau.

Cei mai multi barbati sunt incantati de pozitiile tip "doggy-style", astfel ca partenerul tau va fi multumit de sugestie. Chiar daca nu ai contact vizual si nu-l poti saruta, aceasta pozitie implica mai putin efort din partea ta.

Pastrand insa ritmul impus de el, pozitia Vulpea ingenuncheata iti ofera o partida de sex activ, care poate arde la fel de multe calorii ca o vizita scurta la sala.

Ingenuncheat in fata ei

Aceasta pozitie sexuala iti ofera mai mult control si doar el este ingenuncheat in fata ta. Dupa ce se aseaza in genunchi pe pat, aseaza-te in poala lui cu picioarele departate si genunchii indoiti, astfel incat sa te poti sprijini in picioare.

Odata ce te-a penetrat, tu controlezi ritmul si adancimea penetrarii, iar el iti poate mangaia si saruta sanii. Aceasta pozitie nu este insa recomandata pentru perioade lungi de timp, deoarece picioarele partenerului pot amorti.

Jocheul ingenuncheat

In pozitia Jocheul ingenuncheat, tu ingenunchezi peste el, iar clitorisul tau va fi stimulat din plin. Partenerul se aseaza pe spate, cu un genunchi indoit in aer, iar tu te asezi in genunchi, deasupra lui, cu spatele la el.

Arcuieste-ti spatele si sprijina-te cu o mana pe pieptul lui pentru a te sustine. Il poti tine de coapsa piciorului ridicat in timp ce cauti ritmul perfect.

Violoncelul

In aceasta pozitie, partenerul ingenuncheaza pe pat, in timp ce tu stai intinsa pe spate. Ridica-ti ambele picioare si sprijina-le de unul dintre umerii lui. Incearca ambii umeri pentru a gasi pozitia cea mai comoda si placuta pentru amandoi.

Chiar daca nu va puteti saruta in aceasta pozitie, puteti mentine contactul vizual si el iti poate mangaia sanii.

Ingenuncheaza pentru tine

Pentru a face tranzitia intre o pozitie in picioare si una in care barbatul ajunge deasupra, incearca aceasta pozitie recomandata cuplurilor flexibile.

Stand fata in fata, partenerul te penetreaza, apoi te ridica in aer si tu iti incrucisezi picioarele la spatele lui. Odata ce ti-ai gasit echilibrul, el ingenuncheaza, sustinandu-te in continuare cu mainile de fund.

Ingenuncheat in fata scaunului

Pentru cuplurile care tin la confort, aceasta pozitie iti ofera stimulare fara pozitii incomode. Tu te asezi pe un taburet sau pe o alta piesa de mobilier joasa si iti indepartezi picioarele.

Partenerul tau se va aseza in genunchi in fata ta, iar tu iti vei incolaci picioarele la spatele lui. Este o pozitie intima, in care va puteti saruta si mangaia fara probleme.

Autor: Elena Radulescu

Sursa: foto: Goodtoknow.co.uk

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Platformele sociale cheia de lansare a brandului tau
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right