6 pozitii sexuale pentru stimularea punctului G

6 pozitii sexuale pentru stimularea punctului G
  calendar_month        
Experienta de a avea un orgasm al punctului G difera de la o femeie la alta.


Pentru unele, orgasmul vaginal ramane o experienta necunoscuta, pentru altele, este un lucru absolut normal. Majoritatea femeilor, insa, declara ca ajung foarte aproape de el, dar nu reusesc sa obtina doritul orgasm si raman cu o frustrare.


Iata cateva pozitii care sa te ajute sa atingi orgasmul punctului G de fiecare data.

Autor: Ioana Stanciulescu
Foto:sexinfo101.com

87213.jpg


1. Vulturul cu aripi deschise
Pentru a pregati o femeie sa experimenteze un orgasm vaginal sau al punctului G, cea mai sigura cale este ca barbatul sa-si ajute partenera sa uite de tot ce se intampla in jur. Pentru asta, ea trebuie sa stea intinsa pe spate, cu picioarele desfacute si sa-i ofere lui acces liber catre zona vaginala, pentru a o explora in voie cu buzele, limba sau degetele.

Nu este momentul sa va grabiti. Acum, barbatul e responsabil pentru a induce o stare de relaxare si excitatie a femeii, prin atingeri usoare si lente, permitandu-i sa se familiarizeze cu noile senzatii si sa-si doreacsa mai mult.
87214.jpg


2. Sub capota
O tranzitie perfecta pentru cuplurile care vor sa obtina un orgasm vaginal. Aceasta postura ii permite femeii sa se relaxeze stand pe spate, cu picioarele ridicate si tinute deasupra capului barbatului, oferindu-i totodata o pozitie de abandon si capitulare in fata limbii lui pricepute.

Partenerul o poate ajuta in sustinerea pozitiei incomode a picioarelor sau isi poate folosi mainile pentru a stimula mai bine clitorisul, vaginul, anusul si punctul G.
87210.jpg


3. Lingurile
Cand vine vorba de stimularea punctului G in timpul preludiului, nici o pozitie nu pare mai potrivita decat aceasta. Cand penetrarea are loc pe la spate, problema diferentei de inaltime iese din ecuatie, iar rezultatul este ca varful penisului ajunge sa stimuleze direct punctul G, la intrarea in vagin.

Barbatul trebuie sa se concentreze astfel incat penetrarea sa nu fie prea adanca si sa treaca prea usor si repede peste acei cativa centimetri importanti de la intrarea in vagin, unde se situeaza punctul G.87211.jpg


4. Incantare
Femeia trebuie sa stea asezata pe marginea patului, pe un fotoliu sau scaun, la o inaltime destul de joasa, astfel incat zona vaginala sa fie la aceeasi inaltime cu penisul barbatului asezat in genunchi, in fata ei.

Aceasta pozitie in sezut permite un contact mai intim, fata in fata, si faciliteaza accesul barbatului la punctul G prin penetrare, din diverse unghiuri.59361.jpg


5. Fluturele
O trecere perfecta de la pozitia precedenta este cea in care femeia se intinde, pe pat, din pozitia sezut, pe spate. Este o pozitie faimoasa pentru faptul ca femeia se deschide si se bucura de avantajele penetrarii din acest unghi, in timp ce barbatul ramane in genunchi, in fata ei.

Este o pozitie avantajoasa pentru obtinerea orgasmului vaginal deoarece femeia isi poate ridica usor fundul, pozitionandu-si corpul astfel incat penisul barbatului sa ajunga mai usor in zona punctului G.

87212.jpg


6. Impact adanc
Daca ati ajuns pana aici, puteti trece de la pozitia Fluturelui la o alta, care ofera libertatea unei penetrari mai adanci, fara a neglija, insa, punctul G.

Femeia trebuie sa-si ridice picioarele pe umerii barbatului si sa-i permita acestuia s-o penetreze in voie, bucurandu-se, in acelasi timp, de o cascada de senzatii noi. Punctul G ar trebui sa fie acum in pragul unui orgasm exploziv si ambii parteneri se vor bucura la maxim de aceasta pozitie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Otv
  • person

    "cap ou pas cap?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right