6 secrete pentru a-i oferi un orgasm intens

6 secrete pentru a-i oferi un orgasm intens
  calendar_month        
Orgasmul barbatilor este asigurat de cele mai multe ori, insa asta nu inseamna ca barbatii nu traiesc orgasmul la intensitati diferite. iti dezvaluim 6 secrete pentru a-i oferi un orgasm intens partenerului.

Chiar daca orgasmul partenerului nu este la fel de puternic ca al tau, el poate fi influentat de multi factori, de la confort pana la starea mentala.

Chiar daca sfaturile pentru un orgasm masculin intens nu pot fi universale, incearca si vezi daca partenerul tau raspunde corespunzator stimularii si iti este recunoscator pentru eforturi.

Citeste-i limbajului trupului

Pentru a putea sa-i oferi patenerului un orgasm mai intens, trebuie sa stii cand se apropie de moment. Invata sa-i citesti limbajul trupului, de la respiratie pana la frecventa miscarilor pentru a sti exact cat mai are pana in momentul orgasmului. Astfel, vei putea propune pozitii noi sau vei putea intrerupe actiunea pentru a mai amana putin momentul.

Spune-i cat de mult te excita

Cei mai multi barbati muncesc mult pentru a-i oferi un orgasm partenerei tocmai pentru ca astfel se pot bucura mai mult de propriul orgasm. Arata-i ca placerea lui este si placerea ta si spune-i cat de multa de excita atunci cand are orgasm. Daca stie ca si tu esti prinsa in moment si foarte excitata, se poate simti mai relaxat si poate avea un orgasm mai puternic.

Stimuleaza-i sfarcurile

Sensibilitatea sfarcurilor variaza la cei mai multi barbati. Terminatiile nervoase din sfarcuri pot fi insa folosite pentru a-i oferi un orgasm mai intens. Saruturile si atingerile usoare cu limba sau cu degetele ii pot oferi o placere in plus. Intarirea senzatiilor placute poate rezulta intr-un orgasm mai complet, care sa ii afecteze toti muschii corpului.

In functie de preferintele lui, ai grija sa nu depasesti nivelul de confort atungi cand ii stimulezi sfarcurile. Daca esti prea dura, orgasmul lui nu va fi mai intens, va fi chiar slabit de durerea provocata de tine.

Apuca-l de fund

Atunci cand te penetreaza si este aproape de orgasm, il poti apuca de fund si trage inspre tine. Gestul tau valoreaza cat o mie de cuvinte, iar el va intelege ca astepti si tu cu placere momentul in care va avea orgasm.

Ai grija sa nu-l zgarii cu unghiile sau sa-l lovesti. Daca este chiar inainte de orgasm, creierul lui este mai sensibil la orice senzatie, iar durerea va fi simtita mai puternic si ii va afecta orgasmul.

Spune-i unde sa ejaculeze

Daca accepti sau chiar preferi sa nu ejaculeze in tine, spune-i acest lucru atunci cand simti ca se apropie de orgasm. Multi barbati au vazut in filme porno cum altii ejaculeaza pe sanii sau pe fata partenerei si acest lucru ii excita. Daca te excita si pe tine si ii faci pe plac, ar putea avea parte de un orgasm mai intens. Daca nu vrei ca sperma sa te atinga, spune-i sa ejaculeze in tine.

Prelungeste momentul

Pentru a-i oferi cu adevarat un orgasm intens, prelugeste momentul. Daca orgasmul este amanat prea mult, poti obtine insa un efect advers. Cel mai buna solutie este sa-l aduci cat mai repede in pragul orgasmului, apoi sa amani momentul, prin schimbarea ritmului sau a pozitiei. Sicaneaza-l cu dragoste si il vei ajuta sa obtina un orgasm cu adevarat intens.

Autor: Elena Radulescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Regim ultrarapid de ardere a grasimilor
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right