69 - tips pentru satisfactie garantata

69 - tips pentru satisfactie garantata
  calendar_month        
69 este o pozitie sexuala ce permite oferirea si primirea simultana de sex oral. Iata cum o poti face mai interesanta!

Pozitia uzuala este cea in care femeia se afla deasupra barbatului, cu organele genitale pozitionate jos si capul deasupra organelor genitale masculine.

Avantajele pozitiei 69

Deoarece daruiesti si primesti placere in acelasi timp, multi oameni considera ca pozitia 69 ofera senzatii erotice puternice. Altii insa o considera frustranta, deoarece te concentrezi pentru a-ti satisface partenerul si nu te mai poti bucura de placerea ta. Insa un lucru e sigur: pozitia 69 adauga varietate in viata sexuala.

Excitatie puternica

Nu e prea politicos sa-ti bagi organele genitale in ochii partenerului. In schimb, e mai excitant sa cobori incet, astfel incat el sa poata arunca o privire.

Stimulare multipla

Deoarece pozitia 69 expune intreaga regiune pelvina, el are acces la vulva, perineu (zona dintre anus si vagin) si anus, astfel incat poate stimula nu doar clitorisul!

Dezavantaje

Cum sa-ti spun mai delicat? Pozitia 69 necesita obligatoriu un dus inainte, deoarece iti cobori zonele intime chiar deasupra nasului lui!

Tine-ti barbatul calm

Unii barbati sunt atat de excitati, incat ejaculeaza prea repede. De aceea ar fi bine sa nu incepeti actul sexual cu pozitia 69.

Nu te lasa dusa de val

Daca reusesti sa ai orgasm, e usor sa te lasi dusa de valul placerii si sa uiti ca ai ceva carne in gura. Unele femei isi inclesteaza involuntar maxilarul in timpul orgasmului.

Stimularea s-ar putea sa nu fie atat de buna

Daca adopti pozitia traditionala (tu deasupra lui), de fapt limba lui nu va avea acces usor la clitoris, si va lucra mai mult asupra altor zone, mai putin sensibile. Acest lucru inseamna ca stimularea din partea lui nu se va simti la fel de bine ca atunci cand iti face sex oral.

Foloseste-ti si mainile

Daca e prea ciudat sau obositor sa-ti folosesti doar gura pentru a-l stimula, foloseste-ti si mainile. Si nu-ti fie teama sa mai faci pauza cu gura si sa-l stimulezi doar cu mainile. Idem si pentru el.

Faceti cu randul

Pentru a rezolva problema frustrarii sau neglijarii partenerului din cauza ca te simti prea bine ca sa mai fii atenta la altceva, adoptati pozitia 69 in varianta traditionala, dar faceti cu randul la stimulare.

Autor: Nuage
Recomandari