7 atingeri senzuale care ii dezvaluie totul despre tine

7 atingeri senzuale care ii dezvaluie totul despre tine
  calendar_month        
Dincolo de excitarea terminatiilor nervoase din pielea lui, unele atingeri au o putere psihica mare.

Iata 7 atingeri senzuale care ii dezvaluie totul despre tine si care pot fi folosite pentru a comunica mai mult si mai repede prin limbajul trupului.


O atingere de numai cateva secunde il poate ajuta pe partener sa inteleaga cum te simti si il poate ghida astfel in directia corecta.

Nu te baza pe faptul ca barbatul iubit iti poate interpreta corect starea emotionala in absenta acestor atingeri senzuale speciale.

Atingerea delicata a cefei

Cand iti plimbi degetele usor pe ceafa lui, chiar la limita parului, il poti calma si relaxa usor. Aceasta atingere senzuala ii transmite grija ta, dar il poate ajuta si sa se relaxeze. Atinge-l delicat cu degetele la ceafa si maseaza-i usor zona dintre par si coloana pentru a-i arata ca esti alaturi de el si in momentele dificile.

Cuprinderea fetei in mainile tale

Gest pe care il vezi in aproape orice film sau serial care include o poveste de dragoste, cuprinderea fetei partenerului in mainile tale are un efect special asupra barbatului iubit.

Dincolo de semnificatia romantica a acestui gest, mai ales atunci cand este urmat de un sarut, atingerea palmelor tale ii stimuleaza toti receptorii tactili din barba. Pe langa atingerea placuta a pielii tale fine, aceasta atingere ii arata ca esti aproape de el si reprezinta un contact intim puternic.

Atingerea genunchiului

Atunci cand amandoi stati jos, atingerea genunchiului il poate convinge de sinceritatea ta mai ales in timpul unui moment tensionat. Daca este foarte nervos, incercarea de a-i atinge bratul sau fata poate fi respinsa, dar genunchiul este o zona a carei atingere il ajuta sa se linisteasca. Aceasta atingere senzuala are si o incarcatura emotionala suplimentara, din moment ce iti pleci capul usor in fata lui atunci cand te intinzi catre genunchi.

Palma usoara peste fund

In comunicarea nonverbala, atingerea fundului ii arata pe loc ca il admiri, ca esti mandra de el sau ca il sustii. Acest gest simplu este intrerpretat de barbati ca un semn de aprobare si il poti folosi mai ales atunci cand tocmai a facut ceva pentru tine si vrei sa-i transmiti clar aprecierea si multumirea ta.

Atingerea in interiorul coapsei

Atunci cand vrei sa-l exciti si sa-i transmiti ca esti intr-o dispozitie jucausa, atinge-l in interiorul coapsei. Zona apropiata de cea genitala are mai putini muschi si mai multe terminatii nervoase care ii pun rapid sangele in miscare, dar ii si arata ca poti fi senzuala si fara sa-i pui mana direct pe penis.

Cuprinderea palmelor lui in ale tale

Lipeste-i palmele una de alta si ia-le intr-ale tale atunci cand esti hotarata sa-l convingi sa raspunda pozitiv la o rugaminte. Nu-i poti cuprinde complet palmele, dar gestul ii sugereaza subliminal ca tu detii controlul relatiei si ca nu se poate impotrivi prea usor.

Atingerea palmelor lui cu ale tale

Cand simti nevoia de sustinere psihica, iar el pare ca nu intelege dorinta ta, intinde palmele catre el cu fata in sus si strecoara-le sub mainile lui. Prin acest gest simplu, il faci sa inteleaga pe loc ca te simti vulnerabila si il poti convinge sa-ti acorde atentia sau ajutorul necesar.

Autor: Iulia Anghel

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Picaturi de Plumb
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right