8 pozitii sexuale Tao

8 pozitii sexuale Tao
  calendar_month        
Filosifia Tao te ajuta sa ai orgasme multiple si sa ai o viata fericita si implinita. Iata cateva pozitii sexuale Tao pentru a atinge extazul!


Prinderea de sus si din spate

Femeia este asezata cu spatele la partener, in poala lui. In timp ce el poate sa-si exprime iubirea punandu-si bratele in jurul soldurilor si coapselor ei, sau mangaindu-i sanii, ea poate sa-i atinga picioarele.

Prinderea laterala

Femeia este tot deasupra, el sta culcat si ii ridica acesteia unul dintre picioare, astfel incat corpul ei se inclina.

Prinderea reciproca

Cei doi stau fata in fata, imbratisati, femeia deasupra. El isi inclesteaza palmele peste fundul ei, regland ritmul.

Rostogolirea

Fiecare sta in lateral, imbratisati, cu bratele pe partener, in zona fundului. In aceasta pozitie, cei doi se pot saruta indelung si rostogoli.

Imbratisarea

Fata in fata, femeia in poala barbatului. El sta pe un scaun fara spatar, inalt de jumatate de metru, pentru a-si relaxa picioarele in timpul sexului. Aceasta pozitie permite o penetrare blanda si multe imbratisari.

Venerarea

Femeia trebuie sa stea mai sus, pe o masa, cu picioarele larg departate si indoite din genunchi. Partenerul o penetreaza usor, intr-o pozitie semi-ridicata. El este cel care controleaza miscarile.

Atacul masculului

Femeia sta culcata pe spate, ridica ambele picioare si le sprijinina de umerii lui. El isi indoaie genunchii si isi contracta fesele pentru a se apropia mai mult. El poate deveni mai agresiv, daca ei ii face placere.

Cucerirea

Ca si la flotari, femeia isi tine bratele sub ea. Capul i se sprijina usor pe mana, iar fundul este impins inapoi. Barbatul o penetreaza din spate, intr-o pozitie semi-sezanda.

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Talmacirea viselor cand visezi
  • person

    "one kick in the ass mean one step foward"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right