9 Mituri despre relatii, barbati si femei

9 Mituri despre relatii, barbati si femei
  calendar_month        
Care sunt standardele dupa care iti conduci relatiile de dragoste? In general, oamenii au instincte care le semnaleaza daca relatia in care se afla este una pozitiva sau negativa, insa multe au idei gresite despre ceea ce inseamna o relatie sanatoasa.

Aceste mituri au rezistat foarte mult in cultura noastra si s-au transmis mai departe, unele fiind adevarate, altele nu.

1. Dragostea este de ajuns: Fals

Ar fi foarte bine sa fie adevarat, insa, din pacate, in lumea reala, fortele externe au un impact enorm asupra bietelor noastre vieti. Sa le ignori inseamna sa fii naiva! Iubirea te ajuta sa treci mai usor peste unele piedici ale vietii, insa nu este de ajuns de una singura.

2. Barbatii sunt diferiti: Adevarat

Nu te astepta ca partenerul sa-ti fie cel mai bun prieten. Pana la urma va trebui sa accepti ca barbatii sunt total diferiti de femei. Imbratiseaza aceste diferente si munciti impreuna pentru a crea o relatie armonioasa si echilibrata.

3. Partenerul ar trebui sa-ti fie cel mai bun prieten: Fals

O singura intrebare: de ce? Cel mai bun prieten ar trebui sa-ti fie cel mai bun prieten, iar partenerul este partener! Asta nu inseamna ca nu puteti discuta si comunica bine, ci ca ar trebui sa mai aveti relatii si cu alti oameni. Prietenii de incredere exista pentru a plange pe umarul lor atunci cand partenerul te-a suparat.

4. Un cuplu sanatos nu se cearta: Fals

Arata-mi un singur cuplu care nu se cearta si iti voi demonstra ca e ca o bomba cu ceas! Cearta este sanatoasa si constructiva, daca se mentine in limitele bunului simt. Diferentele dintre noi ne fac unici, iar rezolvarea problemelor care apar ne ajuta sa ne cunoastem mai bine. Si sa nu uitam de partida de sex de impacare...

5. Copiii ne schimba vietile: Adevarat

Intemeierea unei familii ne schimba relatia de iubire pentru totdeauna. Oricine spune ca nu va permite unui copil sa-i schimbe viata de cuplu nu stie ce vorbeste! Fiti pregatiti de munca si veti culege beneficiile mai tarziu!

6. Daca esti indragostita, nu te vei simti atrasa de alti parteneri: Fals

E uimitor cati oameni cred ca acest lucru este adevarat! A fi indragostit de cineva nu inseamna ca ai orbit dintr-o data! Atata vreme cat nu-ti faci partenerul sa se simta stanjenit, nu e nimic in neregula sa observi alti oameni atractivi.

7. O relatie sanatoasa nu are nimic de-a face cu sexul: Fals

Sexul este incredibil de important intr-o relatie. Desi frecventa sa scade de-a lungul timpului in relatiile stabile, intimitatea care se formeaza dupa partida de sex este greu de inlocuit. Sexul nu inseamna doar act sexual, ci si afectiune, atingeri tandre, care ne fac sa ne simtim iubiti si protejati.

8. Un cuplu puternic ar trebui sa aiba interese comune: Fals

E important sa aveti teluri comune, dar la fel de important este si sa aveti interese diferite, de care sa va ocupati separat. Nu incerca sa te prefaci interesata de ceva doar de dragul partenerului, caci vor aparea probleme.

9. Voi fi fericita dupa ce el se va schimba: Fals

Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care o poti face, sa crezi ca partenerul se va schimba daca il rogi frumos. Singurul lucru pe care il poti schimba esti tu insati. Intreaba-te doar: daca iti doresti ca iubitul sa se schimbe, atunci de ce mai stai langa el? Nimeni nu este perfect. Ar trebui sa-ti accepti partenerul cu ale sale bune si rele.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Galatiul - orasul care nu doarme
  • person

    "zambeste, maine va fi mai rau!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right