Afla totul despre orgasmul masculin!

Afla totul despre orgasmul masculin!
  calendar_month        
Orgasmul masculin poate fi mai usor de atins decat cel feminin dar, potrivit unui sondaj recent, 29% dintre barbati au ejaculat uneori fara a simti placere, iar 18% au simulat orgasmul? deci nu este chiar asa automat.

Ce este orgasmul masculin?

Atunci cand stimularea sexuala intensa duce la ejaculare, un influx nervos trimis catre organele genitale provoaca contractii in prostata, canalele care transporta sperma si muschii pelvieni, soldurile si baza penisului. Simultan, ritmul cardiac si respiratia se accelereaza iar presiunea sanguina creste.

Barbatul experimenteaza o placere intensa, un sentiment de plutire si extaz ce dureaza numai cateva secunde. Acesta este momentul in care el elibereaza sperma care urca mai apoi pe canalele penisului pentru a fi eliminata la exterior (ejaculare).

Cum poti imbunatati orgasmul?

In mod natural, masturbarea poate duce la orgasm prin simpla ejaculare, dar in timpul sexului excitarea este mult mai puternica iar placerea in general mult mai intensa. De asemenea, chiar daca placerea poate fi usor de atins, prin practica barbatii pot invata sa intarzie orgasmul ceea ce poate duce la un climax si mai intens. In cazul orgasmelor succesive, al doilea sau al treilea pot fi chiar mai placute decat primul.

Dificultati in atingerea orgasmului

Problemele sau dificultatea de a atinge orgasmul se poate datora atat unor cauze fiziologice (varsta sau boala) cat si celor psihologice (depresie, lipsa increderii in sine, manie, anxietate, vina, plictiseala, frica de a nu putea avea orgasm etc.)

Abilitatea unui barbat de a avea orgasm poate fi afectata si de alcool, anti-depresivi si anti-psihotici. Lipsa dorintei si o excitatie insuficienta pot si ele provoca dificultati in atingerea orgasmului.


Autor: LonaH

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mcfly
  • person

    "pentru ca viata e prea scurta sa afli totul de unul singur...;)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right