Amanti de concediu

Amanti de concediu
  calendar_month        
In mod normal pleci in concediul cu iubitul, dar ce se intampla daca tocmai te-ai despartit de el?! Ai putea sa nu-ti iei concediu deloc si sa stai acasa sa plangi, ai putea sa te duci in concediu la parinti si sa plangi acolo sau ai putea pur si simplu sa pleci in concediu si sa te simti bine... cu barbatii din partea locului!

Pe langa criteriile de pret, obiective de vizitat, clima etc. iti poti alege linistita destinatia de concediu chiar si in functie de caracteristicile barbatilor pe care ii vei gasi acolo. De la lume adunate - a se citi din experienta colectiva feminina - ti-am pregatit cateva destinatii de vis, dupa cum ar spune agentiile de turism!


Grecia
Sa stii ca statuile grecesti au avut si ele la baza niste modele... asa ca sa nu fii surprinsa ca barbatii arata ca si sculptati. Daca esti o admiratoare declarata a barbatilor inalti, bine facuti, bronzati, atunci Grecia in mod sigur este cea mai buna alegere.


Franta
Ii stii din filme doar... pana la urma se merita macar pentru a-l auzi cum iti sopteste suav cuvinte de amor. Pe langa asta sunt probabil cei mai inventivi amanti. In mod sigur n-o sa te plictisesti in pat cu ei... sau in turnul Eiffel, sau intr-un restaurant...


Turcia
Ma gandeam daca merita marcata pe harta noastra si incercam sa-i gasesc punctele forte. Am descoperit ceva care in mod sigur o sa sune interesant pentru cateva dintre noi: adora femeile mai... plinute, sa zicem. Asta inseamna ca daca ai undeva peste limita normala de greutate este un loc in care vei fi pe deplin apreciata.


Suedia
Si pe ei i-ai vazut in filme, sunt tipii aceia blonzi, uriasi, care totusi par atat de blanzi... Daca n-ai avut niciodata un iubit care sa semene cu un caine Huski, e momentul sa vizitezi Suedia. Daca esti bruneta, s-ar putea sa nu faci fata cererilor, asa ca nu te grabi sa alegi!


Spania
S-au scris si cantece despre el: amantul latin! Pasiune nebuna, tango, curaj, senzatii la extrem. Nu-ti garantez ca vei apuca sa te si odihnesti in concediu... s-ar putea sa te intorci vlaguita, dar pana la urma ce conteaza!


Romania
O vacanta in Mamaia, Navodari, Costinesti e o sansa unica pe mapamod de a fi agatata cu replici de genul "Hai cu mine sa-ti arat New York-ul!", replica la care orice femeie normala ar trebui sa surada cu bunavointa - de fapt e vorba de furnalul din Midia care, vazut dintr-un anumit loc de pe plaja din Mamaia, arata foarte interesant...

Recomandari