Amplificarea erotismului si a intimitatii prin mangaieri

Amplificarea erotismului si a intimitatii prin mangaieri
  calendar_month        
Atingerea si masajul erotic sunt o expresie a senzualitatii. Arta masajului senzual este cu mult mai veche decat orice inventie artificiala a lumii moderne si izvoraste din aspiratia oamenilor de a darui cat mai multa placere, dragoste, fericire, tandrete si afectiune fiintei iubite. Pentru aceasta nu este absolut necesar nici un talent deosebit, nici o cunostinta savanta despre anatomia umana. Adesea sunt suficiente doar cateva elemente foarte simple, cum ar fi un loc linistit si cald, in care sa cream o atmosfera placuta, intima, si poate in plus, o sticluta de ulei natural, parfumat, daruind astfel, fiintei iubite o placere cat mai nuantata si mai rafinata. Prin miscari lente, senzuale, pline de dragoste si gingasie, mangaiem intregul trup nud al celuilalt, masandu-l usor, alternand, in functie de inspiratie, contactul total al palmelor cu atingeri usoare si excitante ale varfurilor degetelor.

Prezentam in continuare cateva sfaturi utile celor care vor sa abordeze cu success arta masajului senzual.

Nu incepeti niciodata un masaj senzual cu atingerile in zona genitala
Exista o regula absoluta in aceasta arta a mangaierii fine si delicate, si anume ca un masaj erotic autentic nu trebuie sa inceapa niciodata cu zona genitala. La femeie, zonele erogene cele mai sensibile sunt sanii si clitorisul, dar nu va grabiti in nici un caz sa le atingeti. Mangaiati-i mai intai mainile si imbratisati-o tandru. O femeie mai are si alte zone sensibile, cele mai cunoscute fiind urechile, ceafa, pantecele, talia, genunchii, coapsele si talpile picioarelor. Fesele prezinta de asemenea, o mare sensibilitate erogena.

Atingeti corpul celuilalt in mai multe zone simultan
Unul din secretele fundamentale ale reusitei unei mangaieri este de a ramane simultan, in contact cu pielea, in cat mai multe puncte posibile. La barbat, zonele cele mai sensibile, in afara penisului, sunt pavilionul urechii dar si pieptul, abdomenul, gatul si fesele.

Folositi diverse modalitati pentru a diversifica senzatiile
Mangaierea cu o pana, frictiunea cu o manusa din fibre vegetale, mangaierile cu manusi mai moi sau mai aspre sunt toate modalitati de amplificare a placerii si de crestere a apetitului erotic. Atingerile usoare cu parul pot fi de asemenea, foarte excitante in cadrul masajului senzual.

Atingerile nu trebuie sa fie statice
Lasati-va mainile, buzele si limba sa exploreze in functie de inspiratie, corpul iubitei sau iubitului in toate zonele erogene. In timp ce mangaiati, amintiti-va ca mainile pot atinge zone sensibile, cu un potential energetic nebanuit, trezind astfel senzatii si stari cu totul noi.

Folositi uleiurile de masaj
Uleiul de masaj permite mainilor sa alunece usor si senzual pe trupul fiintei iubite fara a crea frictiuni. De asemenea, uleiul este foarte bun pentru hranirea pielii. Se pot folosi in acest scop uleiuri aromate sau nearomate. Uleiurile aromate au un efect mai complex, datorita existentei unei stranse legaturi intre mirosuri si excitatia sexuala. Atat despre uleiurile aromate, cat si despre legatura dintre miros si sexualitate puteti gasi mai multe informatii in articolele anterioare.

Pentru reusita deplina a unui masaj erotic este necesar ca intre cei doi iubiti sa existe o comuniune stransa. Aceasta stare de comuniune intima, profunda poate fi atinsa prin aducerea la unison a ritmurilor respiratorii. Respiratia sincronizata a celor doi iubiti trebuie sa fie lenta, profunda si ritmica. De asemenea, atentia trebuie sa fie indreptata preponderant asupra simtului tactil. Cel ce realizeaza masajul va transmite astfel, prin intermediul atingerilor senzuale, cat mai multa caldura si dragoste fata de fiinta iubita.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right