Barbatii fitosi

Barbatii fitosi
  calendar_month        
Ii vezi pe strada imbracati la ultima moda. "Trendy", "fancy", "fashionable" sunt cuvinte care-i definesc si care-i excita. Firmele de renume sunt un soi de Obor pentru ei, acced de fapt spre "tarabele" din Milano si sprayurile din Paris.

Sirul de chei dotat cu instructiuni de folosire si alarme dintre cele mai dubioase se invart salbatic pe degetul aratator, in speranta ca totii trecatorii pe o raza de un kilometru le-a auzit, simtit si admirat lucratura.

Ochelarii cu cristale Svarovski stralucesc puternic la neonul din restaurantele cu papioane si camasi scrobite. Mersul usor leganat, cu buzele stranse si privirea micscorata au innebunit toate mimozele ce asteapta soldurile din Mall.

Muzica house a scos din tatani subwoferul si gentile cromate de pe bolidul 4X4 lucesc in soarele ce se ia la tranta cu aerul conditionat dat la misto la 15 grade, cand afara sunt 50.Dupa ce hairstylistul Costel si-a trasat bine drumul cu masina de tuns iarba prin capul lor si hainele au fost alese pe masura, momentul aparitiei in club este unul de efect. Miscarile lascive ingreunate de rolexul ce atarna sfidator pe mana dreapta, cocktailuri cu fructe si creme albe in mai multe culori cu nume specifice ii fac adevarati.

Barbatii fitosi se intalnesc la tot drumul. Bolizii lor ruleaza pe soselele capitalei si muzica cu iz oriental mecanizat te fac sa intorci capul chiar daca ai in urechi castile de la mp3 date la maxim. Nu poti sa-i eviti si nu poti sa le faci fata. Sunt cei mai tari si stiu lucrul acesta. Nu se incurca cu jumatati de masura si nu accepta nimic ce nu poarta o eticheta grea.

Femeile langa acest gen de barbati sunt doar niste obiecte care sa le arate rangul...nu e atat de usor sa ocupi acest loc si nu te gandi ca vei ramane aici mult timp, odata ce l-ai ocupat. Vine alta din spate, care trebuie sa-si faca si ea reclama, la bratul unui exponat Armani.

Acum sa nu ne intelegem gresit, nu ma refer la barbatii care stiu sa se imbrace, sunt atenti la look-ul lor si isi dau interesul sa arate cat de cat bine. Eu ma refer la acei barbati carora li s-au urcat banii in freza atent lucrata de hairstylist-ul Costel.

Cei superficiali care nu se gandesc la nimic altceva in afara de noi modalitati de a iesi in fata si de a fi cei mai tari din parcare, smecheri in fata carora nimeni nu trebuie sa ridice capul daca n-are cel putin 10000 de euro bagati in cont de catre taticu.

Nu e rau sa ai bani si nu inseamna ca trebuie sa iti fie jena ca esti bogat. Pur si simplu trebuie sa inveti sa nu te lasi prada lor si sa nu ajungi un sclav al gandurilor goale si lipsite de esenta.

Recomandari