Barbatii se tem de emanciparea femeii in pat

Barbatii se tem de emanciparea femeii in pat
  calendar_month        
Studii recente par sa ne confirme ceea ce deja banuiam - multe femei devin mult mai pretentioase in pat, mai puternice si mai sigure pe ele, iar asta a cam inceput sa sperie barbatii.

Partea buna este ca femeile au inceput sa-si constientizeze propria sexualitate, sa admita ca sunt femei iar sexul poate fi facut din placere, nu din datorie. Insa pentru a simti placerea, trebuie ca si barbatul sa-si doreasca sa i-o ofere… si mai ales sa stie.

Femeile isi cer drepturile

Nu este surprinzator faptul ca femeile au inceput sa-si ceara "portia" lor de satisfactie. Indiferent cat timp aveti impreuna, sexul satisfacator inseamna comunicare - iar aceasta poate fi de la femeie la barbat sau viceversa.

Poate pendulul s-a inclinat in directia opusa putin cam mult - articole in reviste de femei care au aparut cu scopul de a imputernici femeia, acum le fac rau barbatilor.

Pentru ca lucrurile sa fie placut ele trebuie sa aiba un echilibru.

Pentru a rezolva acest tip de probleme, de ce nu incercati sa va retrageti in fantezii? Acestea au avantajul ca rolurile sunt definite foarte clar dinainte. Sau fa-ti propria cutie cu fantezii. Ai voie sa pui acolo orice vrei sa incerci, precum costumatii sexy, jucarii kinky, palmuieli, catusele sau orice altceva. Si poti alege una in fiecare saptamana.Daca unul dintre voi nu se simte confortabil cu aceasta idee nu trebuie s-o faceti, dar in general aceste jocuri fac sexul mai corect, mai amuzant si mai placut.

Relatia de cuplu presupune egalitate

Nu spune nimeni ca nu ai dreptul la placerea ta - ideea de emancipare a femeii este de a deveni egala barbatului, de a-si cere drepturile, dar o relatie de cuplu presupune egalitate. Daca tu depui efortul de a-l face pe el sa se simta bine, si el trebuie sa faca acelasi lucru - si mai ales, trebuie sa-si doreasca ca si tu sa simti aceeasi placere ca el.

Ia-l usor totusi - barbatii inca nu s-au dezmeticit bine din lovitura pe care au primit-o de la societatea feminista, si nu vrei sa-l tulburi si mai rau acum.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea posesiva
  • person

    "toata lumea o face... si toata lumea o minte..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right