Barbatii si intalnirile de-o noapte

Barbatii si intalnirile de-o noapte
  calendar_month        
Pana nu de mult, catalogam si eu, la fel ca toti ceilalti barbati, femeile care se preteaza la o aventura de-o noapte, ca fiind femei usoare. " E clar ca nu e o fata cu care sa incep o relatie, daca s-a dat atat de usor" gandeam eu deunazi. Asta pana cand am intalnit o femeie care pur si simplu mi-a daramat de la fundament conceptele si prejudecatiile mele.

S-a intamplat nu de mult, am intalnit-o intr-o seara in club. Probabil ca m-a atras in prima faza privirea, ochii in mod special. Pur si simplu te pierdeai in ochii ei (ca sa o zic asa intr-un stil "ozonic"). Nu pot spune ca mi s-a parut usor de cucerit, din contra. Avea o forta, o singuranta interioara care ma incita si in acelasi timp ma facea sa bat in retragere. Daca nu facea ea nimic, probabil ca lucrurile ramaneau asa.

Ca o mica observatie, tind sa mentionez ca judecata voastra, cum ca noua nu ne place deloc ca femeia sa ia initiativa, si trebuie tot timpul ca noi sa facem primul pas, este eronata (din punctul meu de vedere).

Revenind la seara cu pricina, totul a decurs intr-un ritm fulgerator. Mi-a propus sa-i cumpar ceva de baut pentru a mai sta de vorba. Parea atat de sigura, si in niciun moment nu s-a gandit ca intrebarea ei mi se putea parea deplasata. Acest lucru m-a determinat sa accept provocarea.Am vorbit cam o ora, o ora si ceva despre verzi si uscate pana in momentul in care, tot ea a dus lucrurile m-ai departe. "Auzi, nu vrei sa mergem intr-un loc, mai putin aglomerat?" mi-a spus cu o nonsalanta de invidiat. Fara sa gandesc, putin ametit de la cele doua beri baute (nu sunt un mare bautor de felul meu) am zis: "Sigur, apartementul meu ti se pare suficient de intim?". Tipa a fost de-acord cu mine si ne-am indreptat spre taxi.

In masina nu imi puteam lua ochii de la ea, ma privea atat de intens si de calm, incat simteam cum o iau razna. Nici nu stiu cum am ajuns in apartament, cum au disparut hainele de pe noi si cum am nimerit patul. A fost absolut minunat, si desi risc sa par un pic pampalau, m-am indragostit pe loc. Suntem si acum impreuna, si sunt chiar fericit. Desi am trecut prin niste episoade mai urate in trecut si m-am decis sa nu ma mai implic, pur si simplu nu am putut sa gandesc rational.

Ceea ce incerc sa spun este ca nu trebuie sa ne luam tot timpul dupa aparente. M-am saturat sa vad oameni care eticheteaza, catalogheaza si dau verdicte. Omul este o fiinta mult prea complexa pentru a putea fi incadrata in niste stereotipuri. Nu, femeile care accepta o aventura de-o noapte nu sunt femei usoare, si nu, nu inseamna ca numai noi, barbatii avem aceste drepturi fara a ne strica reputatia. Si o femeie poate sa aiba o sumedenie de motive pentru care sa accepte acest lucru, si poate multe dintre ele mai intemeiate ca ale noastre.

Recomandari