Barbatii si teama de relatii serioase

Barbatii si teama de relatii serioase
  calendar_month        
Femeile presupun ca barbatii se tem de implicare, adica de relatiile de lunga durata. In general, aceasta judecata e corecta.

Barbatii nu se tem insa de relatia in sine, se tem de faptul ca nu vor mai putea avea accesul la alte femei. Ceea ce este, din nou, foarte corect.

Femeile percep ideea de angajament altfel decat barbatii. Pentru ele, angajament inseamna securitate, viitor si chiar casatorie sau copii. De la varste fragede, femeile viseaza la ideea cu o rochie alba si multe, multe flori.

Pentru barbati, insa, o relatie inseamna cu totul altceva. Pentru barbati, ideea de angajament echivaleaza cu lipsa de libertate. Ei trebuie sa stie ca se pot vedea cu prietenii in fiecare seara la meci, ca se pot duce la o bere sau intr-un club fara sa dea socoteala cuiva. O relatie elimina multe dintre optiuni.Cu totii stim insa ca o relatie presupune sacrificii, atat din partea lui cat si din partea ei.

Stim ca trebuie sa renuntam la anumite lucruri si anumite obiceiuri, pentru ca nu povestile cu prietena care merge la meciuri si prietenul care merge la cumparaturi prin mall sunt valabile doar in primele doua-trei luni.

Barbatii agreaza ideea de stabilitate, insa au o problema atunci cand vine vorba de stabilitate cu o singura persoana. Suna stupid, stiu, insa pentru noi stabilitatea e ceva utopic, la care speram sa ajungem candva. Nu insa prea curand.

Recomandari