Barbatii sunt PRO sau CONTRA prezervativului? Afla raspunsurile lor!

Barbatii sunt PRO sau CONTRA prezervativului? Afla raspunsurile lor!
  calendar_month   update 27 Oct 2015, ora: 21:34      
Multe femei se tem sa le ceara partenerilor lor sa poarte prezervativ in timpul unui act sexual, intrucat sunt convinse ca in felul acesta nu fac decat sa le strice acestora placerea. Culmea e ca barbatii considera "cool" prezervativul, ba chiar il catalogheaza drept "sexy".

Publicatia Mirror a adunat cateva dintre marturiile barbatilor, in viziunea carora un prezervativ este considerat una dintre cele mai erotice jucarii sexuale. Asadar, tot ceea ce credeai despre prezervativ a fost demontat pas cu pas tocmai de catre cei carora iti imaginai ca sunt deranjati de acest "accesoriu". Cu alte cuvinte, uita de lenjeria sexy si de parfumul senzual si inarmeaza-te cu... prezervative.
"Cred ca barbatul se simte ofensat atunci cand ii cer sa poarte prezervativ", este parerea unei britanice, care considera astfel ca partenerul sau se simte jignit atunci cand il roaga sa isi ia masuri de protectie.
Cu toate astea, unul dintre cei chestionati a oferit un raspuns care e la polul opus. "Faptul ca imi cere acest lucru imi confera incredere in acea femeie, iar asta o consider o chestie extrem de atractiva", a spus acesta. "Cand ea spune ma simt foarte bine fiindca imi dau seama ca ea chiar ma doreste", a completat acesta.

Un alt tanar l-a completat: "Daca o tipa scoate un prezervativ si imi cere sa il folosesc, atunci imi dau seama ca suntem amandoi implicati in mod egal in ceea ce facem".

"Atunci cand femeia este cea care vine cu initiativa purtarii prezervativului are de la mine un 10 plus!", a adaugat un alt barbat intervievat. 79% dintre barbati au considerat excitant momentul in care femeia cu care urmau sa faca sex le-a cerut sa utilizeze un prezervativ.

Aceasta este, in general, parerea barbatilor trecuti de 25 de ani, care au capatat o oarecare maturitate mentala. Studii recente au aratat insa faptul ca tinerii incep tot mai rar sa utilizeze prezervativul pe care, din cauza campaniilor publicitare, il vad doar ca pe o bucata de cauciuc care previne aparitia unei sarcini sau te fereste de HIV. Iar faptul ca metodele de contraceptie feminina au evoluat existand nu doar pilule contraceptive, ci si dispozitive care impiedica instalarea unei sarcini, multi tineri sunt tentati sa renunte la folosirea prezervativelor.
Recomandari