Beneficii ale relatiei cu un barbat mai in varsta

Beneficii ale relatiei cu un barbat mai in varsta
  calendar_month        
Exista oare motive bune pentru a avea relatii sentimentale cu barbati mai in varsta decat tine? Ei bine, da, femeile care au astfel de relatii se declara foarte fericite si satisfacute pe toate planurile. Iata care sunt principalele beneficii ale relatiilor in care diferenta de varsta este importanta!

Este priceput in pat

Un barbat trecut de prima tinerete este increzator in fortele sale si stie ce ii place unei femei in pat. Stie ce face si nu trebuie sa-ti mai pierzi timpul invatandu-l miscarile bune.

Stie lucruri interesante, de care n-ai auzit niciodata

Diferentele mari de varsta pot fi un lucru bun din punct de vedere cultural. El iti poate arata muzica si filme de calitate, clasice.

E mereu alaturi de tine

Are o cariera si o viata profesionala sigura, asadar te poate sprijini in ambitiile tale.

Nu sta noaptea tarziu

Se poate sa fie un adevarat Don Juan, insa dupa o anumita varsta, nu-l mai tin puterile sa danseze toata noaptea in club. Vrea doar sa stea cu tine.

Se cunoaste pe sine

Nimeni nu e perfect, iar pana la aceasta varsta a ajuns sa-si cunoasca probabil defectele, astfel ca acum ti le comunica pentru a preveni certurile.

Tu esti printesa lui

Stim ca oricui ii place sa fie cel frumos in relatie!

Nu vrea sa fie singur

A ajuns in punctul in care realizeaza ca nu e bine de unul singur. Chiar daca intentioneaza sa ramana burlac, tot vrea companie.

Par grizonat

Atat de hot! Desigur, nu toti barbatii de varsta mijlocie il au, dar daca nu ei, atunci cine?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right