Bucuresti gazduieste Salonul International de Psihologie

Bucuresti gazduieste Salonul International de Psihologie
  calendar_month        
Peste 60 de workshop-uri, prezentari si lansari va asteapta in acest an la Salonul International de Psihologie, care se desfasoara de joi pana duminica (19-22 iunie) la Sala Palatului din Bucuresti.

Salonul PSI are in acest an o serie de invitati speciali: Cristian Tabara, Prof. P.C. Venkatesh, dr. Cristian Andrei, cascadorul Szoby Cseh si dr. Florin Tudose.

Dintre workshop-uri, va recomandam "Scenariul de viata - o poveste cu final asteptat", organizat de Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala. Workshop-ul urmareste explorarea procesului prin care construim povesti despre viaTa noastra.

La o abordare mai atenta se dezvaluie foarte multe informaTii necunoscute despre noi. Totodata vom explora functiile acestor povesti, masura in care ele sunt adaptative in viata noastra contemporana si optiunile de schimbare pe care le avem.

Printre alte workshop-uri, amintim: Tehnici actoricesti pentru dezvoltarea abilitatilor de prezentare", "General Guidelines in Psychological Testing", "Faci destule sacrificii. Sanatatea nu trebuie sa fie unul dintre ele. Tehnici anti-stres", "Echilibrul interior pentru o viata mai buna", "Cum rezolvam divergentele in cuplu", "Consultanta interactiva. Cum sa NU fie consilierea psihologica", "Comunicarea autentica si eficienta se invata!" si altele.

Recomandari