Cand iubitul este zgarcit...

Cand iubitul este zgarcit...
  calendar_month        
Tu care visai sa fii tratata ca o printesa, sa fii ingropata in flori, in bijuterii si haine haute couture, acum toate visele ti s-au naruit!

Iti place sa-ti traiesti viata, dar el nu are alta treaba decat sa numere banii...

A trai din dragoste si apa

Iubitul tau este zgarcit? Asta nu inseamna ca nu te iubeste. Iubirea nu se masoara in numarul de cadouri, ci micile atentii conteaza!

"Tandreturile" diminetii, SMS-urile romantice si declaratiile de dragoste soptite la ureche au mai multa valoare decat un diamant mare.

Mormaie printre dinti atunci cand depasesti un pic bugetul si refuza sa cheltuiasca mii de lei pentru a-si duce iubita intr-o vacanta insorita? E clar, iubitului tau ii place sa economiseasca!

Cuvantul cheie: compromisul

Ceea ce trebuie sa inteleaga el e ca, cu cat te va bate mai tare la cap sa nu mai cheltui atat, cu atat vei avea mai mult chef sa infierbanti cardul!

Cea mai buna solutie este comunicarea. Pentru tine este important sa-ti faci micile placeri. Si, in definitiv, sunt si banii tai, daca aveti buget comun! Insa trebuie sa stii sa te mai si abtii uneori: nu abuza de shopping, arata-i ca esti constienta de faptul ca banii nu cresc in copaci. La randul tau, incearca sa-l intelegi de ce adopta aceasta atitudine stricta cu banii.

Lipsa de generozitate sau dovada de responsabilitate?

Nu, iubitul tau nu se comporta asa ca sa-ti distruga tie viata. Probabil ca tot ce vrea sa faca e sa iti asigure un viitor bun si un nivel de viata acceptabil. Imagineaza-ti un barbat care si-ar cheltui si ultimul banut fara sa se gandeasca la consecinte! Ce sfarsit de luna ai mai avea alaturi de el... Te simti mai in siguranta alaturi de cineva responsabil!

Te temi ca merge prea departe cu zgarcenia? Optati atunci pentru doua pungi separate si fiecare sa faca ce vrea cu banii sai.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

IN AMINTIREA TA
  • person

    "poezii si sentimente"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right