Cand totul merge bine defapt ceva lipseste?

Cand totul merge bine defapt ceva lipseste?
  calendar_month        
Cu toate am ajuns la un moment al relatiei cand totul mergea perfect, cand nimic nu iti putea strica starea de euforie, cand parca cel de langa tine nu are nici cel mai mic defect si el este acel Fat Frumos pe care toate il asteptam.

Sa ajungi aici cu partenerul tau pare ceva ce iti doresti de cand esti copil, un adevarta tel. Cu toate acestea am intalnit numeroase persoane care odata ajunse aici au impresia ca ceva lipseste, ca partenerul le ascunde ceva, pur si simplu nu se mai simt atat de bine in relatia lor.

Se poate oare ca relatiile proaste din trecut sa te faca sa crezi ca una lipsita de complicatii nu poate exista?

Sa ne fi obisnuit cu relatiile in care el nu era tocmai fidel, in care aveai momente de disperare,in care iti petreceai noptile plangand dupa "alesul inimii", astfel incat sa nu mai credem ca o relatie poate sa fie chiar numai zambete, iubire si respect unul pentru celalalt? Probabil...



Eu am intrebat mai multe fete, ce ajunsera aici cu partenerul lor, ce parere au despre noul "nivel" atins. Multe mi-au spus ca au presimtiri ca partenerul lor nu este chiar deschis cu ele, ca nu este el insusi pe langa ele... altfel i s-ar fi vazut si lui defectele.

Altele mi-au spus ca sunt deja plictisite de acest stil de viata, ca odata ce au realizat ca pot avea incredere totala in cel de langa ele, ca pot fi sigure ca nu o sa-l vada cu alta de mana, isi pierd interesul.

Iar foarte putine dintre ele au spus ca sunt chiar fericite si ca nu ar schimba cea ce au pentru nimic in lume.

Asa ca dupa cum ati vazut si dumneavoastra, mojoritatea au decis clar ca daca o relatie merge perfect defapt ceva lipseste.

Poate ca noi nu cautam perfectiunea, nu cautam un barbat care sa stie sa-si poarte singur de grija si in acelas timp sa aiba grija si de noi.

Poate chiar avem nevoie de cineva care sa nu fie tocmai perfect, care sa mai greseasca din cand in cand, ca orice om.

Poate avem nevoie de un barbat care sa aiba nevoie de noi, de care sa avem grija.

Poate ca avem nevoie de suferinta ca sa ajungem la fericire cu cel de langa noi, poate asta este si raspunsul la intrebarea multora "De ce il mai iarta dupa ce i-a facut atatea?"

Poate avem nevoie de imperfectiune pentru a ne simti perfecte.

Recomandari