Care este durata ideala a unei partide de sex?

Care este durata ideala a unei partide de sex?
  calendar_month        
Durata ideala a relatiilor sexuale este probabil mai scurta decat crezi! Desi majoritatea oamenilor viseaza astazi la maratoane sexuale, studiile arata ca e nevoie de foarte putin timp pentru ca sexul sa fie satisfacator.

Datele despre durata ideala a relatiilor sexuale (perioada de timp de la inceputul penetrarii pana la ejaculare) au fost separate in diferite grupuri de intervale si clasificate ca fiind "prea scurt", "prea lung", "adecvat" si "dezirabil". Studiile au relevat ca sexul cu durata de 1-2 minute este prea scurt, in timp ce acela care dureaza intre 10 si 30 minute este prea lung.

Potrivit cercetatorilor, timpul adecvat pentru sex cu penetrare este de 3-7 minute, iar cea mai dezirabila durata de sex este de 7-13 minute.

Cu toate acestea, multe femei si multi barbati se agata de fanteziile despre sexul de durata. Unul dintre cercetatori subliniaza procentul ridicat de barbati si femei care cred ca durata partidelor de sex ar trebui sa fie de 30 minute sau mai mult.

Potrivit unuia dintre cercetatori, pe numele sau Eric Corty, aceste descoperiri reflecta in primul rand ca participantii la studiu sunt nemultumiti si dezamagiti de viata lor sexuala.

"Cu acest studiu vrem sa eliminam stereotipul sexului de durata si sa incurajam oamenii cu niste date reale in ceea ce priveste timpul acceptabil dedicat raporturilor sexuale, pentru a preveni astfel frustrarile", spune Corty.

Cercetatorul vrea sa-i asigure pe aceia care sunt preocupati de durata partidelor de amor:

"Aceste date te vor ajuta sa scapi de griji si vor reduce tulburarile psihologice ce pot avea un impact considerabil asupra duratei raportului sexual".

Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragoste de diavol
  • person

    ""deschide ochii si vei observa ca lumea nu se rezuma la cei 4 pereti ai camerei tale!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right