Cat de important e sexul?

Cat de important e sexul?
  calendar_month        
Sexul este cu siguranta unul dintre elementele de baza intr-o relatie. Cu toate acestea, parerile sunt impartite atunci cand se pune problema daca sexul poate sau nu sa puna capat unei relatii.

Multe femei sunt de parere ca sexul isi pierde din importanta dupa ce un cuplu devine o familie. Dupa casatorie, sexul trece pe un loc secund, lasand alte probleme sa ia prim-planul.

Barbatii, pe de alta parte, nu sunt de aceeasi parere. Pentru ei, o viata sexuala normala, regulata este extrem de importanta.

Vorbind insa despre cuplurile tinere, fara angajamente "legale", sexul este un element fara de care putine relatii rezista. Nu ma refer neaparat la lipsa sexului, ci mai degraba la incompatibilitatile care apar in cele mai intime.Este de la sine inteles ca lipsa sexului mai apare doar in cadrul unor legaturi ultra-traditinaliste, pentru ca astazi ideea de a "te pastra" pana la casatorie (vorbim de femei) este una, pe buna dreptate, cu mult depasita.

Este insa sexul mai important decat comunicarea? Mai important decat increderea?

Greu de spus, insa toate aceste probleme pot fi remediate cu timpul, pe cand compatibilitatea sexuala este o chestiune care necesita, uneori, chiar si consultanta cu cineva specializat.

Si daca problemele legate de sex sunt unele peste care, la inceput, un cuplu poate trece cu vederea, cele legate de comunicare sunt mult mai greu de ocolit.

Astfel, viata sexuala a unui cuplu trebuie sa functioneze cel putin in parametri normali (ce inseamna "normali" va determina fiecare cuplu in parte") pentru ca relatia in general sa mearga bine.

Problemele sexuale vor genera discutii, discutiile vor genera probleme in alte paliere ale relatiei si asa mai departe.

Cu alte cuvinte, daca ceva nu merge bine si observati lucrul acesta, incercati sa va rezolvati problemele cat mai repede cu putinta. Amanarea nu face decat sa le agraveze.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

viata
  • person

    ""viata merge inainte...!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right