Ce cred barbatii despre silicoane

Ce cred barbatii despre silicoane
  calendar_month        
V-ati intrebat vreodata oare ce parere au barbatii despre implanturile cu silicon? Probabil multe femei considera opinia unui barbat in legatura cu acest subiect mai putin importanta, insa de cele mai multe ori ele apeleaza la chirurgia estetica nu numai pentru a fi mult mai multumite de aspectul lor fizic ci si pentru a se simti mai sigure pe ele atunci cand sunt in compania unui barbat! O femeie care nu acorda deloc importanta marimii bustului, ori minte ori este prea complexata pentru a recunoaste acest aspect!

Desi capitolul silicoane a fost si este in continuare intens mediatizat,dandu-si cu parerea numerosi plasticieni, doctori, vedete sau alte persoane care au vrut sa-si faca auzite toate argumentele pro si contra maririi bustului, am dori sa aflam in special care este parerea barbatilor! Daca doriti sa stiti ce opinii au reprezentantii sexului tare in ceea ce priveste dimnesiunile bustului, chiar daca sunt mai mari sau mai mici, siliconati sau reali veti afla citind cele ce urmeaza;Barbatiilor le plac sanii, in special daca sunt mult mai accesibili lor! Sunt unele persoane care prefera sani mai mici, fermi, insa majoritatea intorc capul dupa un bust mai mult decat generos, indiferent daca este artificial sau un dar primit de la mama natura.Totusi, atunci cand vine vorba despre dimensiunea bustului, cei mai multi dintre barbati au si o limita in ceea ce priveste marimea lor, nu multi ar fi multumiti sa aiba langa ei niste sani giganti!

Barbatii care sunt implicati intr o relatie serioasa si de lunga durata tind sa nu fie foarte afectati de marimea acestora, indiferent daca sunt micuti sau mari. De asemenea, si femeile care sunt implicate intr o relatie care dureaza de mult timp nu au aceeasi deschidere fata de implanturile cu silicon, ele fiind multumite de aspectul lor atat timp cat si partenerul lor este. Nu putine au fost cazurile in care, deranjate de marimea sanilor, anumite femei au apelat la implanturile cu silicon, aceasta decizie fiind din pacate si cea care a pus punct relatiei.

Despre implanturi ce parere au?

Majoritatea barbatilor nu par a fi afectati daca sanii partenerei sunt "home grown" sau "store bought", insa un studiu a demonstrat ca 70% dintre ei prefera sanii naturali. Povestea este insa alta: pentru cei mai multi nu conteaza daca bustul este siliconat sau natural, atat timp cat sunt lasati sa-i atinga! Au existat si cazuri cand, furati de frumoasa priveliste a decolteului siliconat, ajunsi in momentul atingerii lor, au ramas cu un gust amar in urma contactului cu acestia! Totusi, o pereche de sani fermi, care stau mereu ridicati, indiferent daca sunt sustinuti de sutien sau nu, va atrage intotdeauna priviri insistente!

In concluzie, ce parere au barbatii despre silicoane? O intrebare cheie! Inainte de a va raspunde, am sa va spun ceva: ceea ce conteaza mai mult pentru barbati este atitudinea unei femei, indiferent daca aceasta a ales sa-si poarte darurile naturii cu mandrie, sau din contra, a retusat anumite aspecte. Pivind in esenta, majoritatea barbatilor nu tin cont daca sanii partenerei sunt falsi sau naturali, atat timp cat se simt bine alaturi de ea!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Incrustatiile Dentare
  • person

    "Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right