Ce faci cand crezi ca el are o aventura?

Ce faci cand crezi ca el are o aventura?
  calendar_month        
Daca iti suspectezi sotul sau iubitul ca are o aventura, nu dispera! O aventura nu inseamna sfarsitul relatiei voastre!

De fapt, potrivit statisticilor:

20% dintre aventuri dureaza mai putin de 2 luni
50% dintre aventuri dureaza mai mult de o luna, dar mai putin de un an
30% dintre aventuri dureaza mai mult de un an.
Foarte putine dureaza mai mult de 4 ani
3% se termina cu o casatorie

Sunt 7 pasi pe care trebuie sa-i faci atunci cand ai motive sa crezi ca sotul te insala, daca vrei sa-ti salvezi casnicia.

1. Strange probe

Normal ca el nu va recunoaste nimic decat daca vei avea probe! Supravegheaza-i e-mail-ul si telefonul.

2. Confrunta-l

Mergi la el si spune-i direct ca stii despre aventura pe care o traieste si ca ai probe care dovedesc tradarea. Nu-i spune unde tii probele. Apoi spune-i clar ca nu accepti infidelitati in casnicia voastra si cere-i s-o termine. Ai grija sa inteleaga bine ca nu mai are voie s-o contacteze pe acea femeie niciodata. Trebuie sa fie de acord sa-ti spuna pentru moment parolele tuturor conturilor sale.

3. Dezvaluie

Dezvaluie povestea unei persoane cu autoritate in fata sotului tau, cuiva pe care el il respecta si care il poate sfatui de bine. Aceasta persoana poate fi unul dintre parintii lui, un lider religios, un profesor sau un sef. Intalneste-te cu aceasta persoana si explica-i ca ai nevoie de ajutor. Daca poti, arata-i dovezile.

4. Expune-l

Spune povestea tradarii acelora care vor fi afectati de probabilitatea unui divort. Ideea nu e sa-ti denigrezi sotul, ci sa refuzi sa tii secreta aceasta poveste si sa aduci adevarul urat al infidelitatii la lumina. Povesteste-le parintilor, fratilor, sefului si colegilor lui, si nu-l uita pe sotul femeii cu care te insala. Nimic nu termina mai repede o aventura ca gesturile sotiei de a pune piciorul in prag!

5. De ce s-a ajuns aici?

In aceasta faza te concentrezi asupra a doua lucruri: cum sa fii din nou persoana aceea de care sotul tau s-a indragostit si lasandu-l sa experimenteze consecintele naturale ale alegerilor sale. Incearca sa-ti amintesti de vremea in care va iubeati, renunta la judecari si nervi.

6. Consecinte

Scrie-i sotului tau o scrisoare si explica-l ca-l iubesti. Admite ca si tu ai facut greseli care l-au impins poate cu un pas mai aproape de tradare si cere-i sa-ti spuna care au fost aceste greseli. Apoi spune-i inca o data ca daca nu intrerupe imediat orice contact cu cealalta femeie, va trebui sa inchei tu povestea dintre voi. Acul totul va fi mai real pentru el, scris pe hartie, iar tu vei parea foarte hotarata.

Daca incearca sa te contacteze, spune-i: "Ma suni ca sa-mi spui ca esti gata sa termini cu inselatul? Ah, nu? Atunci te rog sa-mi respecti dorinta si sa nu ma mai contactezi pana te hotarasti. La revedere!" Apoi inchide.

7. Separarea

Daca aventura nu da semne sa se termine in doi ani sau daca nu-l mai iubesti si nu mai crezi ca merita sa lupti pentru casnicia voastra, atunci e timpul sa faci pasul cel mare: divortul. Cel putin poti sa spui ca te-ai luptat!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

roakru selfmade
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right