Ce impinge un barbat spre infidelitate?

Ce impinge un barbat spre infidelitate?
  calendar_month        
Motivele care ar putea impinge un barbat spre infidelitate sunt aproape la fel de numeroase ca si barbatii care se lasa dusi de val.

Infideli, infidelitati

Accidentul: infidelitate pasagera sau ocazionala, este cea mai curenta. Atribuita hazardului, ea nu este premeditata. Justificarea poate fi curiozitatea.

Infidelitatea in serie sau fustangiul: o serie de infidelitati mai mult sau mai putin lungi, care se justifica adeseori prin frica de angajare, de responsabilitate sau insatisfactia in cuplu.

Viata dubla: barbatii care recurg la ea se pricep de minune sa combine cele doua relatii, fiind diferiti de Don Juanii fustangii prin faptul ca se implica sentimental.Cuplurile barbatilor infideli

Cuplul in criza: este scuza cea mai frecventa.
Femeia de neatins: este o infidelitate facuta din prea multa dragoste. Barbatul isi idealizeaza partenera: o vede mama, prietena perfecta, si nu o mai poate considera si obiect sexual.
Ruperea rutinei: unii barbati se simt ingropati de vii atunci cand se afla intr-o relatie stabila. Pentru a se convinge de contrariu, ei trec la actiune cu alte femei.

Adevaratele motive care duc la infidelitate

Cand cuplului ii merge rau: neintelegerile, certurile, plictiseala il vor determina sa apeleze la o femeie care il intelege, il asculta si caruia nu trebuie sa-i dea socoteala.
Pentru a-si intari increderea in sine.
Pentru a face ceva interzis: tentatia e mare cand ceva e interzis, notiunile de interzis si placere sunt strict legate intre ele.
Din placere pura.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bancuri
  • person

    "bancuri, bancuri seci, bancuri cu bula, top bancuri, bancuri cu alinuta, bancuri cu blonde..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right