Ce isi doresc ele si ce fac ei in materie de sex?

Ce isi doresc ele si ce fac ei in materie de sex?
  calendar_month        
Am sa-mi permit sa imi spun si eu parerea fara sa intru in dispute sau altercatii virtuale cu cineva, fara sa pretind ca am epuizat subiectul sau ca sunt eu singura orinala, ci doar punctand cateva lucruri:

Barbatul atinge starea de excitare instantaneu, ca si cum ai apasa pe un intrerupator; e destul o privire, un miros suav, un punct din trupul tau care sa il poata excita in cateva minute.

Femeile nu ating atari performanta, de rapiditate decat foarte putine.

Barbatul avand sexul in sange, instinctual, are erectie aproape instantaneu, doreste acuplare si gata pentru el e destul, e satisfacut, fara sa se intrebe daca femeia a avut orgasm, daca i-a placut, daca el i-a daruit voluptate sau doar a starnit-o, lasand-o balta cand tocmai se incalzise.

De ce e ii e jena sa ii spunaUn motiv ar fi din educatie invechita si inoculata in constiinta publica de milenii, ca femeia nu trebuie sa pretinda asa mare placere. Alt motiv este ca tine prea mult la barbat si nu vrea sa il supere, sa il faca sa se simta prost ca nu a satisfacut-o.

Ce doreste o femeie de la barbatul cu care face sex:

Tandrete - isi doreste sa fie mangaiata si imbratisata, asa incepi prin a o saruta ca pe un copil strangand-o la pieptul sau si mangaind-o.

Isi doreste ca barbatul cu care se iubeste sa se uite in ochii ei, iar ea sa se topeasca, sa se cufunde in ochii lui. Comunicarea vizuala e extrem de importanta in timpul actului sexual.

Foarte multi barbati cred ca ofera un sex de calitate doar fiindca ei au o erectie buna si de lunga durata si ca la un contact sexual el schimba patru, cinci pozitii. Pentru o femeie astea nu pretuiesc, pentru ca de multe ori cand ei vor sa schimbe pozitia, ea era aproape de orgasm si intreruperea ii scade excitatia si voluptatea.

Intreband-o, femeia va capata curaj si cei doi vor comunica si vor ajunge la performanta sexuala si ea nu iti va mai reprosa nimic, va astepta cu placere actul sexual, se va transforma intr-o iubita pasionala si asta doar pentru el, pentru ca a inteles-o, a sprijinit-o si a incurajat-o sa isi afirme sexualitatea ei in mod plenar.

Recomandari