Ce le place femeilor in pat?

Ce le place femeilor in pat?
  calendar_month        
Femeile vorbesc in general putin despre sexualitatea lor, de aceea multi barbati nu stiu ce-si doresc partenerele lor in pat.

Iata 8 sfaturi pentru a le satisface si cele mai ascunse dorinte!

Valorizeaza-ti partenera

Fa-i complimente iubitei tale. Elogiaza-i fizicul si calitatile de amanta, spune-i cat iti plac curbele corpului sau, pielea ei catifelata. De indata ce se va simti mai sigura pe sine, va fi mai inclinata spre placere, caci creierul ei va fi mai cooperant. Creierul este o zona erogena foarte importanta pentur femei!

Exploreaza-i toate zonele corpului

Parcurge fiecare centimetru patrat de piele cu mangaieri si saruturi, pentru a-i stimula toate zonele erogene, fara graba! Nu trebuie sa ai penetrarea ca obiectiv.

Fii comunicativ

Nu esti Mama Omida, deci nu stii toate preferintele iubitei tale. Ca sa afli exact care sunt gusturile ei, intreab-o! O femeie care se simte inteleasa si ascultata se va simti mult mai bine in timpul actului sexual.Descopera cu ea orgasmul clitoridian

Multe femei cunosc placerea, dar putine stiu tainele orgasmului! Doar 30% dintre femei declara ca au avut orgasm macar o data. Orgasmul clitoriadian este cel mai usor, caci este obtinut prin stimularea unui punct din exteriorul organismului, clitorisul. Observa-ti partenera in timp ce se masturbeaza pentru a reproduce aceleasi gesturi sau cere-i sa te ghideze.

Invat-o orgasmul vaginal

Orgasmul vaginal este puternic, este extaz pur, in timpul caruia se formeaza legaturi relatioanle si emotionale foarte puternice. Problema e ca acest orgasm se obtine greu, cu munca si inteligenta. Femeia trebuie excitata puternic cu imbratisari fierbinti, iar in timpul penetrarii unul dintre parteneri poate stimula clitorisul, pentru a pacali creierul sa asocieze vaginul cu notiunea de placere.

Largeste-i orizontul erotic

Fa dovada de imaginatie si fantezie , dar si de curaj! Nu trebuie sa fii ingamfat, dar poti folosi niste uleiuri parfumate, sau sa o legi la ochi...

Recomandari