Ce lipseste cand apare amantul/a?

Ce lipseste cand apare amantul/a?
  calendar_month        
Esti intr-o relatie perfecta, toate sunt frumoase, va intelegeti de minune, il iubesti, te iubeste, poate va faceti si ceva planuri de viitor si deodata... apare altcineva.

Asa incepe totul, intrebarea este: Daca ai un amant/a inseamna ca ceva nu mai merge in relatie cu cel de langa tine, sau...?

Am intrebat multa lume de ce apare amantul/a intr-o relatie si uitati si raspunsurile:

Marea majoritate au spus ca relatie in care sunt nu mai este "cum a fost odata", drept urmare ei simt nevoia sa se consoleze in bratele altuia sau alteia.O mare parte din oameni care au raspuns astfel la intrebarea mea sunt constienti de faptul ca pot fi vazuti de iubita/ul lor si ca pot sa o/il piarda pentru totdeauna. Sa ajungem oare atat de indeferenti fata de persoana pe care odata o iubeam atat de mult?

Altii au spus ca nu le lipseste nimic din relatie pe care o au, pur si simplu simt nevoia de ceva nou. Ei sustin faptul ca iubita/ul lor este pe primul loc si orice s-ar intampla tot cu el/ea o sa ramana. Pentru ei cealalta persoana este doar o jucarie,o distractie... asta e bine de stiut pentru iubitul/a lor si mai putin bine pentru cel/cea care se afla pe post de amant/a.

Acum de ce sa nu fiu cinstita si sa spun tot adevarul: au mai existat si putini oameni care au spus ca nu s-ar vedea langa altcineva, nici macar pentru o clipa.

Intr-adevar lumea s-a modernizat, acum nu se mai spune "vai, ma inseala!" ci "noi avem o relatie deschisa!".

Cat de mult o sa reziste o asa relatie nu putem spune noi, ramane de vazut daca un amant/a o sa ramana pentru totdeauna un amant/a sau o sa ajunga sa "detroneze" iubitul/a.

Recomandari