Ce ma sfatuiti - sa-l iert?

Ce ma sfatuiti - sa-l iert?
  calendar_month        
Am 24 de ani si acum trei ani si ceva am inceput o relatie cu un baiat. La inceput totul a fost doar ceva fara sens dar cu timpul am inceput sa tin la el si chiar sa-l iubesc.......pana aici totul bine si frumos...partea urata e ca el nu impartasea aceleasi sentimente ca si mine...cel putin acum dupa atata timp am putut sa-mi dau seama.

Am fost impreuna, au fost si bune si rele, iar in cele rele se include si faptul ca atuci cand am inceput noi relatia el de fapt mai era si cu altcineva..... Dupa un timp s-a linistit.. totul parea sa mearga bine in schimb de fiecare data cand ne certam era din nou cu cealalta!!

Ne impacasem ultima data si era totul perfect, cel putin asa credeam eu..... am crezut ca intr-adevar ma iubeste si ca in sfarsit suntem doar el si eu, nu a fost asa.

Eu sunt plecata de 10 luni din tara iar cand am plecat eram impreuna. In decembrie a venit cumnatul meu aici sa ne viziteze, printre altele bineinteles am inceput sa vorbim de prietenul meu iar cand el m-a vazut ca il iubesc ca o proasta mi-a spus ca de fapt el e din nou cu cealalta, ca au fost impreuna din nou si ca ar fi mai bine sa-l uit ca nu ma merita. Asa am si facut, am inceput sa ies cu alt baiat, insa nu a mers relatia intrucat baiatul era violent.

Am suferit enorm din cauza prietenului meu, am ajuns in stadiu sa vomit de la nervi, intrucat toata ziua numai la el ma gandeam si la cat m-a facut sa sufar.

A trecut o perioada de timp si ne-am vazut la net, am vorbit de ceea ce facusem eu in timpul asta, de ceea ce facuse el si alte nimicuri. De aici a inceput totul din nou, a inceput sa-mi spuna ca recunoaste ca a gresit enorm, ca ii pare rau si ca eu sunt de fapt fata care a iubit-o intotdeauna, trebuie sa mentionez faptul ca el a avut un accident de masina la putin timp dupa ce am plecat eu si el sustine ca s-a schimbat mult de atunci, adevarul e ca si eu am remarcat chestia asta!

Ideea care e, el ma vrea inapoi, vrea sa merg in tara si sa ne mutam impreuna si sa incepem o noua viata impreuna!!

Acum imi spune ca ma iubeste, inainte nu o facea, imi spune ca a gresit dar regreta enorm!!

Am nevoie de un sfat, cei cu experienta si poate care au trecut prin ceea ce trec eu acum, imi puteti da un sfat, o parere... va multumesc...

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Alo?; Hello; Sunt eu, durerea
  • person

    "nu uita: langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right