Ce spun despre el fetisurile sexuale pe care le are

Ce spun despre el fetisurile sexuale pe care le are
  calendar_month        
Fetisurile sexuale sunt o parte fireasca a sexualitatii masculine, chiar daca iubitul tau pretinde ca nu l-ar excita nimic in mod special. Ele se nasc din personalitatea fiecaruia si din experientele traite in prima parte a vietii, fiind oglinda trasaturilor de caracter. Iata ce spun despre partenerul tau fetisurile sexuale pe care le are.

Fie ca imaginea unor sani imensi ii face sangele sa clocoteasca, fie ca vrea sa te vada cum defilezi in fata lui pe tocuri mega-inalte si imbracata in latex, fetisurile sexuale ii dau de gol personalitatea.

1. Fetisul picioarelor

In topul listei de fetisuri ale barbatilor se afla cel al picioarelor. Daca iubitul tau se excita teribil privind, atingand sau lingand talpa si degetele membrelor tale inferioare, inseamna ca se regaseste in rolul supusului in pat. Dorinta lui creste cu atat mai mult vazandu-te incaltata cu pantofi cu toc, gratie arcuirii armonioase si a gratiei piciorului.

Nevoia sa a-ti alinta aceasta zona mai putin obisnuita a corpului reflecta pasiunea lui pentru femeile independente, dominante, puternice si poruncitoare. Este foarte posibil sa fi avut o educatie dura in familie, in special din partea mamei lui, care l-a tratat cu o autoritate iesita din comun.

2. Fetisul latexului si al pielii

Pielea si latexul, in special negre, sunt tot mai asociate cu sexul in societatea de astazi. Puse in legatura cu practica sadomasochismului, fetisurile de acest gen implica un schimb de roluri de dominare si supunere intre parteneri.

Barbatii care sunt stimulati puternic de acest fetis au un caracter duplicitar si o nevoie constanta de a-si vindeca anumite traume emotionale sau sexuale din trecut. O alta explicatie ar fi ca fetisul latexului si al pielii este o cale accesibila de a-si exterioriza latura salbatica in intimitate, cand in viata cotidiana sunt nevoiti sa o suprime.

3. Fetisul inghititului spermei

Da, ai auzit cu siguranta de aceasta dorinta raspandita la scara larga a barbatilor. Multe femei considera ca urmasii lui Adam au o obsesie pentru aceasta practica sexuala din pur egoism si cred ca atitudinea lor este produsul unei minti bolnave, dornice sa umileasca. Oamenii de stiinta au, in schimb, o explicatie mult mai buna pentru fetisul inghititului spermei.

Ideea ca materialul genetic transmis prin ejaculare nu ajunge in vagin este foarte excitanta pentru barbatii care se tem de o eventuala sarcina. Confortul psihologic privind lipsa riscului de conceptie este foarte atragator, iar senzatia ca partenera ii accepta pana si cea mai intima secretie in sistemul ei digestiv face minuni pentru stima de sine a unui barbat cu complexe de inferioritate.

4. Fetisul sanilor mari

O vorba din batrani spune ca barbatul isi alege partenera de viata cu sani cat mai asemanatori cu cei ai mamei lui, inconstient. Chiar daca iti suna bizar, psihologii cred cu tarie in influenta instinctelor dobandite in primii ani de viata asupra preferintelor neconditionate din viata adulta.

Barbatii care au un adevarat fetis pentru sanii cat mai mari tanjesc de fapt dupa confortul de la pieptul mamei, care a fost atat de generos, incat i-a oferit hrana, protectie, alinare si confort.

5. Fetisul lenjeriei intime

Cand iti vede din greseala sutienul prin decolteul bluzei, innebuneste de dorinta sa te aiba. Daca il suprinzi cu un neglije din matase si dantela, se excita instant. Inseamna ca isi doreste sa fie mereu rasfatat in pat, are asteptari sexuale foarte si prefera sa fie mai degraba dominat, decat sa domine.

Autor: Adelina Dobrin

Recomandari