Ce spune penisul despre personalitatea lui?

Ce spune penisul despre personalitatea lui?
  calendar_month        
Dupa ani de cercetari amanuntite asupra anatomiei masculine si dupa nenumarate ore petrecute in laborator, suntem gata sa-ti dezvaluim secretul barbatiei.


Acesta dovedeste indiscutabil ca exista o legatura intre marimea penisului unui barbat si personalitatea sa.


Penis Kong


Penisul lui: King Kong nu e nimic pe langa barbatia acestui tip!

Ruda lui falica: Jonah Falcon, barbatul cu cel mai lung penis din lume, 33 cm!


87006.jpgPersonalitate: De cand si-a dat seama ca penisul lui e mai mare decat al oricarui barbat din vestiar, si din tara, si din lume, a inceput sa sufere de complexul zeilor, "al meu e mai mare decat al tau". In curand, doamnele din oras au aflat despre bogatia lui si au inceput sa i se arunce in brate. In consecinta, lui i-a fost greu sa mai mearga la serviciu, preferand sa stea acasa si sa se uite la televizor, petrecandu-si timpul cu ajustarea penisului pentru urmatoarea intalnire. Daca il vrei, trebuie sa-l iei in termenii lui: la podea!

Chief Little Man

87008.jpgPenisul lui: e mic.
Ruda lui falica: He Pingping.
Personalitate: Cand si-a dat seama ca o are cat un spiridus, s-a ingrijorat un pic. Oare il va iubi cineva, pe el si pe prietenul sau micut? A hotarat ca va avea succes in viata - personala si profesionala - si ca nu va lasa dimensiunile de carnacior sa-i dicteze barbatia. A inceput sa-si atinga telurile si in timpul liber a cercetat cele mai bune pozitii sexuale pentru penisuri mici. Acum e milionar si un Don Juan de secolul 21. El e tipul care-ti transforma visele in realitate.

Un Popescu oarecare

87007.jpg


Penisul lui: 12 cm
Ruda lui falica: el insusi.
Personalitatea: L-ai observa in supermarket? Nu cred... E un Popescu oarecare. Se imbraca in haine kaki si bea bere fara fite. Are un serviciu normal si traieste o viata comuna. Deci, e si un oarecare in pat? Uneori, performanta sexuala a tipului oarecare e la fel de medie ca si fluierul sau din piele. Alteori, compenseaza lipsa penisului cu talente erotice inimaginabile. Concluzie: Popescu oarecare e ca o cutie cu bomboane de ciocolata - nu poti sti niciodata peste ce-o sa dai!

Senor Freaky

87005.jpgPenisul lui: e un mister.
Ruda lui falica: Zippy the Pinhead.
Personalitatea: Acest tip e un ciudat, are hobby-uri ciudate si spune lucruri care n-au sens. Si sarpele din pantaloni e un ciudat: ba se curbeaza la stanga, ba la dreapta. Cand e sus te-ai astepta sa fie jos, actionanad ca si cum ar avea propriul lui creier, iar dupa o vreme chiar incepi sa banuiesti ca e asa. Vei avea parte de suisuri si coborasuri pe drum, si-ti garantam ca nu te vei plictisi.

Big Brother

59304.jpgPenisul lui: lungime sau latime?
Ruda sa falica: Danny DeVito
Personalitate: Indraznet si agresiv, acest tip este seful autoproclamat al universului. Circumferinta sa e mai impresionanta decat lungimea. Cauta tot timpul sa se recompenseze pentru ceea ce-i lipseste prin personalitatea sa care umple spatiile goale. E sincer cu femeile, daca vrei sa consideri asta o calitate. Desi... ai cumva un vagin mai mult lat decat lung?Recomandari