Cearta in cuplu

Cearta in cuplu
  calendar_month        
Te-ai gandit vreodata de ce te tot certi cu iubitul tau? Nu ti se pare un pic ciudat ca ai facut un obicei din asta? Ei bine, tot raul este spre bine pentru ca iti voi explica de ce iti place sa te certi.

In primul rand trebuie sa intelegi un lucru: nu iti place cearta in sine, ci impacarea care urmeaza. Ai observat, poate chiar si inconstient, ca se poarta mai atent si mai frumos cu tine dupa ce ii arunci cateva "intepaturi" care il ating acolo unde il doare mai tare.

Certurile au rolul de a strange relatia si mai mult, de a o intari. Asta ai observat si tu, cu siguranta. Nu inceta sa ii spui iubitului tau tot ceea ce nu iti place la el. Spun asta din doua motive:

1. va profita de ocazie si va incepe sa iti spuna si el ce il deranjeaza la tine si astfel vei afla parerea lui despre tine
2. vei avea ocazia tu insati sa simti placerea dulce de dupa cearta, cea a impacarii. Cine stie? Poate iti va face si un cadou, poate chiar ceva ce iti doreai de mult. Nu ti-ar strica sa iti innoiesti garderoba sau accesoriile din trusa de machiaj, nu?Poate lui i-a fost teama sa iti spuna ca isi doreste sa incerce lucruri noi cu tine, poate chiar si in materie de sex avea dorinte ascunse, dar tu ai tot ocolit subiectul asta. El va profita de cearta asta iscata brusc sa iti spuna tot ce il macina si veti avea de castigat amandoi din asta. Tineti minte ca sunt benefice certurile usoare, nu scandalurile exagerate.

Ar trebui sa stiti deja ca noua, barbatilor in general, nu ne place sa pierdem, nici obiecte ca posesie si nici persoane, cum sunt iubitele. De aici puteti trage concluzia ca daca iubim putem face orice pentru a pastra ceea ce avem si asta e in avantajul vostru dar numai daca stiti sa va folositi de el.

Poate ca tie nu iti place ca isi arunca hainele prin toata casa, ca lasa ridicat capacul de la toaleta, ca fumeaza in sufragerie si toate astea iti dau o proasta dispozitie continua. Toate astea se pot schimba printr-o mica cearta.

Va stii ca te deranjeaza cu aceste lucruri si va schimba aceste neajunsuri, dar fii pregatita sa primesti si tu la randul tau niste reprosuri. Cearta, per total, este un mod eficient si sincer de comunicare intre parteneri dar numai daca stiti sa o faceti corect!

Recomandari