Cele 10 lucruri care ne plac la femei

Cele 10 lucruri care ne plac la femei
  calendar_month        
Cum tot se poarta realizarea de topuri, m-am gandit ca nu ar strica sa existe si un top al celor 10 lucruri care ne fac sa ne indragostim de femeile de langa noi. Desi, parerea mea este ca e aproape imposibil sa existe un top al "chestiunilor" pe care le poseda femeile si care ii innebunesc pe barbati. Auzind ce vreau sa scriu, colegele de birou au sarit imediat cu gura pe mine. "Pai toti barbatii se uita dupa fundul femeilor, asta e clar", mi-a replicat atotstiutoare una dintre colege.

Am tacut cumintel si am inceput sa scriu. Eu unul nu cred ca fundul femeii reprezinta un detaliu asa de important incat la vederea lui un barbat sa se indragosteasca automat de posesorul acestuia. Ne uitam evident dupa funduri de femei, unele mari, altele mici, cu diverse forme, le apreciem sau nu, insa in nici un caz acestea nu au o cota relevanta in "procesul iubirii". De asemenea ne uitam la picioarele femeilor, la modul in care arata gleznele lor, la felul in care se imbraca, la tipul de machiaj pe care il folosesc, ne uitam uneori chiar si la modul in care merg. Aceste amanunte adunate intr-un cos mental ne dau imaginea de ansamblu a femeii. Tabloul poate fi radical schimbat in momentul in care fericita posesoare de sani generosi, picioare kilometrice si fund siliconat deschide gura sa articuleze primele cuvinte. Primele cuvinte sunt decisive.

Trebuie sa precizez ca vorbesc de un top 10 al celor mai importante lucruri care ne fac sa ne indragostim de o femeie. Pentru ca probabil se poate face si un top 10 al celor mai importante "detalii" care ne fac sa dorim ceva clar, tintit, chestiune care nu are neaparata legatura cu starea de indragostit. De aici si confuzia colegei mele care considera ca barbatii (cuvant pe care l-a pronuntat plin de sictir) sunt capabili sa se uite doar dupa detalii anatomice.

In starea de indragostit ajungi fara sa vrei. Nu poti sa dirijezi si sa iti impui asa ceva. In consecinta, femeia care determina asemenea reactii in interiorul nostru incat sa devenim plini de iubire, trebuie in mod clar sa posede un complex de asa zise calitati pe care probabil nici ea nu le constientizeaza. Nu ne indragostim neaparat de femei frumoase, ci de acele femei care reusesc sa trezeasca in noi batai ale inimii extrem de puternice. Cred ca pentru fiecare barbat exista o autostrada "chimica" care il face sa isi indrepte sufletul spre un anume tip de femeie, indiferent daca aceasta este urata, frumoasa, grasa, costeliva sau top model. In consecinta nu poate exista un top 10 al asa ziselor calitati pe care ar trebui sa le posede o femeie pentru a ne putea indragosti de ea. Oricum eu nu cred in topuri.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Standarde de calitate prin fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right