Cele mai tari 3 pozitii sexuale

Cele mai tari 3 pozitii sexuale
  calendar_month        
Cele mai tari pozitii sunt cele care iti permit atat tie, cat si partenerului sa experimentati cele mai tari senzatii si sa ajungeti la orgasm. Pare evident, nu?

Barbatii sunt de multe ori vinovati ca incearca diverse pozitii acrobatice, ciudate, pe care le-au vazut in filmele porno si despre care cred ca vor impresiona partenera. Pe de alta parte, femeile sunt deseori vinovate ca intra in acest joc al barbatilor sperand ca ei s-au gandit, in primul rand, la placerea partenerei.

Cele mai apreciate trei pozitii sexuale sunt urmatoarele:

1. Femeia deasupra

Cele mai multe femei declara ca aceasta e pozitia lor preferata, insa uneori li se pare ca barbatii ar fi "prea lenesi" atunci cand ele sunt deasupra. In orice caz, femeia este cea care dicteaza ritmul, deoarece ea are cea mai mare libertate de miscare.2. Doggy Style

Sau cum se zice la noi, pe la spate. Barbatii iubesc aceasta pozitie pentru ca e simpla si le permite sa priveasca reactiile femeii. Pentru unele femei e extrem de placuta, pentru ca permite atingerea punctului G, insa pentru altele este extrem de dureroasa datorita penetrarii adanci. Problema pe care cele mai multe cupluri o au cu aceasta pozitie este ca ea pare impersonala. Contactul vizual nu exista, insa aceasta problema poate fi remediata daca gasiti o oglinda prin apropiere.

3. Misionarul

Da, aceasta veche pozitie "standard" este inca preferata de multe cupluri pentru ca e una dintre cele mai intime. Exista insa numeroase trucuri pentru ca aceasta pozitie sa dea rezultatele cautate. Ca asezare, picioarele barbatului ar trebui sa le "imbratiseze" pe ale ei, iar miscarea de penetrare ar trebui sa fie una lenta; suprafata de contact trebuie sa fie cat mai mare, pentru ca partenera sa fie excitata.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ascult
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right